Najbogatiji PAS na svetu: Nosi dijamante i odeću od 8 MILIONA dinara, a tek da vidite šta “vozi” (VIDEO)

Da li biste izdvojili svotu od 56.000 dinara za igračku za svog voljenog psa?

Koliko god da ga volite, verovatno je odgovor ne.

Ipak, australijanki Alini Majkls, to nije nikakav problem. Za svoju sedmogodišnju pudlicu Koko, ova žena iz Sidneja troši pravo bogatstvo.

Koko ima preko 100 suknjica za stilizovanje i svakog meseca dobija poslastice, igračke i odeću u vrednosti od 400 funti.

U njenom ormariću, mogu da se pronađu komadi brendova “Guči” i “Luj Viton”, a Alina procenjuje da ormar njene mezimice košta minimum duplo više od njenog.

Ovo srećno štene se ne oblači samo da bi impresioniralo – i ona jede sa stilom, iz psećih činijica brenda “Tifani”, koje koštaju nešto više od 22.000 dinara, odnosno preko 160 funti.

 

– Koko je moja krznena beba i ona zaslužuje ceo svet. Potrošila sam hiljade u ovom trenutku, ali jednostavno volim da je oblačim u odeću koju volim. Ona ima haljine, džempere, pojaseve, ogrlice i cvetne krune. Ima preko 500 stvari u svojoj garderobi. Ona ima “Tifani” ogrlicu koja košta 312 funti, kao i kupaći ogrtač “Versaće” od 140 funti i “Guči” leptir mašnu koja košta 112 funti – priznala je Alina.

 

Čini se da Koko nije, poput drugih pasa, veliki ljubitelj šetnje, pa se umesto toga voza svojim malim “Lambordžinijem” po dvorištu.

 

Njena garderoba stoji u 4 ormara, a od drugog kućnog inventara, Koko poseduje i 14 kreveta, pa svake noći sama bira u kom će od njih da spava. Glavni događaj godine za Koko i Alinu, jesu njene rođendanske zabave, koje proslavlja sa prijateljima – drugim poznatim kučićima sa Instagrama.

– Kokine žurke, koje su uvek tematske, zahtevaju mnogo planiranja. Za njih počinjem da štedim od prethodne godine – rekla je Alina i dodala:

 

-Prethodne godine smo imali profesionalnu balerinu koja je plesala u džinovskoj lopti, animatora sa balonima koji je oblikovao balone za sve prisutne pse i ljude, kao i štand za fotografije.

Porodica i prijatelji su često šokirani koliko Alina troši na Koko, ali uprkos njihovoj zabrinutosti Alina i njen suprug Sarmen, ne planiraju da prestanu.

 

– Iako preterujem sa svojim psom, od njenih zabava do njene garderobe, osećam se kao da ne trošim više nego što bi to učinio roditelj – pravda se ona.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin