Način na koji ovaj momak zarađuje 32.000 EVRA mesečno je ZALUDEO svet: Ovo još niste videli (VIDEO)

Influenser iz Australije, zarađuje 32.000 evra mesečno, na najneobičniji mogući način!

 

Džejki Boum je influenser iz Australije, kojeg na TikToku prati više od pola miliona ljudi, a to mu donosi mesečnu zaradu od 32.000 evra.

 

Ovaj momak je smislio veoma neobičan način da zaradi, tako što je opremio sobu zvučnicima, laserima i mašinom za balone od sapunice, a zatim počeo da podstiče svoje pratioce da plate i izaberu način kako da ga probude.

 

Oni mogu da izaberu bilo koju pesmu koja će ga buditi, a pratiće je “lajt šou”.

 

Mnogi od njegovih pola miliona pratilaca zaista plaćaju da ga svakodnevno bude, a u jednom od snimaka vidi se ovaj 28-godišnjak koga u pola jedan ujutru bude baloni od sapunice, lutka na naduvavanje i pesna iz “Barney The Dinosaur” koja svira veoma glasno.

 

 

Da bi učestvovali u njegovom buđenju, pratioci kupuju “poklone” na TikToku, a ti pokloni odgovaraju određenim radnjama u njegovoj sobi.

 

https://www.tiktok.com/@jakeyboehm/video/7112403103793630465?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7102125082675840517

 

“Počelo je od jednog poklona i jednog zvuka. Sada imamo svetla, mašinu za balončiće, lutke na naduvavanje, lasere i više od 20 zvučnih efekata. Svake noći isto, zvuk ili svetlost se aktiviraju svakih 10-15 sekundi, to traje cele noći”, pojašnjava influenser, koji svake noći prenosi uživo tih sedam sati spavanja i buđenja.

 

On kaže da nije ni sanjao da će toliko zarađivati na ovaj način, ali da ne planira da stane – naprotiv, radiće to sve dok je ljudima zabavno i dok su raspoloženi da plaćaju za to, iako ga ovaj način zarade košta sna.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin