Na Njenoj Svadbi Bilo Pola Estrade, Pevačica Iznela ŠOK DETALJE: “Dobili Smo Prazne Koverte, Nisam Verovala Da Ovo Može Da Nam Se Desi”

Na Njenoj Svadbi Bilo Pola Estrade, Pevačica Iznela ŠOK DETALJE: “Dobili Smo Prazne Koverte, Nisam Verovala Da Ovo Može Da Nam Se Desi”

 

 

 

Tamara Milutinović i njen suprug su pre mesec dana napravili gala svadbu, a sada je pevačica otkrila da su na veselju dobili i prazne koverte kao poklon.

 

– Nisam se još odmorila, zato što svaki dan nešto novo i slike i snimci i uvek nešto. Još uvek nisam stigla da izbacim slike na Instagram, eto, to na primer, sad sam se svetila. Ali prelepo je bilo. Meni su svi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja u bife nisam ni ušla. Znači ja uopšte ne znam šta je bilo od hrana…

Tamara je otkrila da su na venčanju dobili prazne koverte, iako je verovala da se njoj to neće dogoditi.

 

 

 

Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: ‘Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu?

 

Pa, nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu’. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su onako bili inovativni tako da, bilo je jako lepih poklona, stvarno, iskrena je pevačica na čijoj je svadbi bilo oko 400 zvanica i pola estrade.

 

 

“U minusu smo nakon svadbe”

 

Misliš, jesmo li u minusu ili u plusu? U debelom minusu. (smeh) Mi smo u minusu, tako da ne znam, moraćemo da nešto smislimo. Šalim se, šalim se.

 

Darko i ja kada smo se odlučili da pravimo svadbu, nijednog trenutka nismo razmišljali u smislu da budemo nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu do koliko možemo da potrošimo, tako da sve je to kako smo planirali.

 

Jeste, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo…,rekla je.

 

 

Pevačica uživa u ljubavi sa fudbalerom, a sada je progovorila o udaji.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)