NA MESTU NESREĆE KOD KALEMEGDANSKE TVRĐAVE! Niko nije video dečaka kako pada, ČUO SE SAMO KRIK I ZAPOMAGANJE

Dečak (11) teško je povređen kada je pao s Kalemegdanske tvrđave. Kako je potvrđeno iz MUP Srbije, on je vozio bicikl kada je pao sa visine od tri metra.

 

 

 

Novinarka Kurir televizije Tamara Stanković uključila se u jutarnji program Redakcija s više informacija.

– Dečak se i dalje nalazi u indukovanoj, odnosno veštačkoj komi. 11-godišnjak je pao sa zidine Kalemegdanske tvrđave kada je vozio bicikl. Kako smo saznali, on je vozio bicikl na samoj ivici, ali još se ne zna na koji način je pao i zadobio te povrede.

 

 

Ono što smo čuli od prolaznika je da su oni čuli samo krik. Niko nije video dečaka u trenutku kako je padao, odnosno sam trenutak pada, već su samo čuli krik i zapomaganje. Hitna pomoć vrlo brzo došla i odvezla ga u Urgentni centar. Međutim, zbog težine povreda, on se nalazi u indukovanoj komi – rekla je novinarka Kurira i podsetila na još jedan nesrećan slučaj tokom vikenda.

 

 

– Još jedan dečak (14) zadobio je povrede glave kada je pao na bazenu, odnosno na toboganu, na bazenu u Jakovu. On je u svesnom stanju, brzom intervencijom Hitne pomoći, prevezen u Tiršovu gde se i sada nalazi. Mi ćemo naravno pratiti i dalje stanje ovih dečaka i izveštavati.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin