Na JAHTAMA je bilo najbolje: Aca Lukas pevao moćnom POLITIČARU, pa otkrio i njegovo IME

Aca Lukas u svojoj knjizi koja je izazvala pravu buru na domaćoj javnoj sceni otkrio je i u kakvim je bio odnosima sa nekim od najmoćnijih političara u regionu.

Kako navodi Lukas, Milošević je pratio svoj ukus pa je u goste pozivao “Legende” ali ih nije koristio u propagandne svrhe.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tih godina je kako priznaje bio čest gost Mila Đukanovića.

– Pevao sam i Brani Mićunoviću moćnom vladaru iz senke. U vreme izborne kampanje DPS-a nastupao sam u svim većim gradovima Crne Gore i bio dobro plaćen za to.

Leta sam provodio na crnogorskom primorju i tad sam bio muzički gost na zabavama koje je uglavnom organizovao Milo Đukanović. Posebno je bilo veselo na jahtama. Na te zabave su retko dolazili drugi viđeniji crnogorski političari. Momir Bulatović nikada nije bio na tim žurkama – piše Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja” i dodaje:

– Kad prođe leto i vratim se u Beograd, povremeno sam odlazio u Podgoricu avionom. Ali avionom crnogorske vlade. Dođu po mene, otpevam svoje i vrate me njihovim avionom.

Kako dalje piše Lukas, nova takozvana demokratska vlast u Srbiju je donela i nov odnos prema muzici.

foto:E-stock/M.Rafailovic

 Fol uživa a ne zna nijednu pesmu. Tada su ministri formirali i rok bend Monetarni udar a solo gitarista je bio Mlađan Dinkić. Kasnije sam ga upoznao kod Brene i Bobe. On je kul tip, pravi laf. Nudio mi je i neke pesme – napisao je Lukas.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)