NA DAN VENČANjA REKLA MU JE VELIKO NE! NAKON NEKOLIKO GODINA, MNOGO JE ZAŽALILA ZBOG TE ODLUKE!

Stevan je imao 20 godina kada je upoznao Amandu, djevojčicu od 18 godina. Bila je jako lijepa. Momka je odmah privukla, ali bila je zaljubljena u drugog tipa. Steven nije mogao ne razmišljati o njoj, ali bio joj je samo prijatelj. Mislio je da nikada neće biti s njom. Nekoliko godina kasnije saznao je da je Amanda raskinula sa svojim dečkom i pomislila da je ovo velika šansa da postane njezin spoj, jer je bila sama.

Uvijek je poštovao njezine osjećaje, iako je znao da ju je dečko prevario. Plakala je zbog prekida, a on je bio tužan kad god bi je vidio kako plače.

Nekoliko tjedana kasnije postalo je bolje i čini se da ga zaboravlja, ali bilo joj je teško nositi se sa situacijom. Tako joj je jednog dana odlučio reći o svojim osjećajima, došao je kod nje i rekao joj sve – iako se bojao da će ga ona odbiti, ali ona je odmah rekla da, bio je to najsretniji dan u njegovom životu.

Od tog trenutka učinio je sve da je usreći, Steven je bio vrlo darežljiv i pažljiv, činio je sve za svoju djevojku i uvijek joj davao poklone koliko god je željela, ispunio je sve njezine zahtjeve, čak je kupio avionske karte za njene roditelje da ga upoznam.

Nekoliko mjeseci kasnije Steven joj je dao prijedlog, Amanda se složila da su odabrali datum svog vjenčanja i ubrzo je došao ovaj dan; Steven je bio vrlo sretan, rekao je svim svojim prijateljima i rođacima o njihovim planovima, roditelji su mu došli pomoći u pripremama, ali nešto se dogodilo – tjedan dana prije vjenčanja Amandino ponašanje se promijenilo, ovdje je pitao je li sve u redu, ona je odgovorila da to je bila samo moja mašta i ništa se nije događalo.

Napokon je došao dan vjenčanja; nosio je svoje najbolje odijelo koje je bilo vrlo skupo, majka je bila jako uzbuđena i otac je bio ponosan što se njegov sin ženi, također mu je došao čestitati sav rođak jer mu je to bio tako važan dan. Svi su očekivali dolazak mladenke, ali ona nije dolazila nakon nekoliko minuta iz daljine vidio je kako je automobil koji joj je trebao dovesti svi gosti počeo pljeskati – kad je automobil stigao ispostavilo se da je u kabini samo vozač prazan i bio je šokiran.

Vozač mu je dao omotnicu u kojoj je pisalo “Oprosti mi”, napisala je da je još uvijek zaljubljena u svog bivšeg dečka, a nedavno joj se vratio u život, napisala je da se ne može udati ni za koga osim za njega. Svima mu je bilo žao jer neće biti vjenčanja, bio je shrvan i zapitao se je li pogriješio i zašto je sve to vrijeme trošila njegovo vrijeme; odijelo mu je bilo natopljeno suzama.

Putovao je s mjesta gdje se dogodio tužni incident kako bi započeo novi život. Tri godine kasnije dogodila se neočekivana stvar – sjedio je na stolici i čitao kad je zazvonilo na vratima, bila je ponoć, kad je otvorio vrata, bio je vrlo iznenađen vidjevši Amandu kako stoji unutra od njega – vratila se i rekla da ga voli , zamolila ga je da joj se vrati da je prekinula s dečkom jer ju je opet prevario. Pristao je i planirali su se ponovno vjenčati – oni biraju datum svog vjenčanja i ovaj je put inzistirao da on bude vrlo jednostavna ceremonija, ona je odabrala vrijeme i mjesto, ponovno su pozvani njezini roditelji i svi njegovi prijatelji.

Došao je dan vjenčanja i svi su čekali ceremoniju, Amanda je prvi put stigla ovaj put veselila se što će vidjeti svog mladoženja kojeg nigdje nije bilo. Napokon je stigao automobil i vozač joj je dao pismo – nasmiješila se misleći da joj Steven priprema iznenađenje, ali kad je kasnije otvorila, nije mogla suzdržati suze; pisalo je „dođete u moju kuću kao da se ništa nije dogodilo i želite se oženiti sa mnom, rekli ste da me volite, ali upravo onog trenutka kada vas je bivši dečko još jednom napustio, vi se u ovom trenutku pokušavate nositi s bol koju ste mi donijeli nakon onih strašnih godina tijekom kojih sam čekao vaš poziv; Mislio sam da ćeš doći i rekao da si pogriješio, ali nikad nisi zvao. Plakao sam svaki dan jer je naša veza pukla, sad i ti plačeš, zar ne? Ne tražite me, nemojte me zvati. Podsjetit ću na vaše riječi, rekli ste mi da se nećete udati ni za koga osim za svog bivšeg dečka, pa idite i potražite ga, a mene ostavite na miru, ja za vas ne postojim bilo tko”.

Ovo je vrlo tužna priča, ali neki ljudi zaslužuju takvu lekciju poigravajući se osjećajima ljudi. U životu se sve vrati pa nikad nemojte činiti drugima ono što ne biste željeli za sebe; prije ili kasnije možete požaliti.

Hvala na čitanju.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin