MUŽ JU JE OSTAVIO ČIM JE POSTALA NEPOKRETNA: Ceo svet joj se srušio, a onda se desilo ČUDO

Doživela je moždani udar, a onda je sve krenulo nizbrdo

Jedna žena je u martu 2015. godine proživela težak period u životu.

Doživela je moždani udar, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Evo šta joj se desilo nakon toga.

Riona Keli (37) iz Helifaksa (Jorkšir, Velika Britanija) u martu 2015. godine pretrpela je moždani udar, od čijih posledcia je ostala paralizovana.

Dotadašnji suprug sa kojim je 14 godina bila u braku napustio ju je samo nekoliko dana nakon što je ostala u invalidskim kolicima, dok su joj doktori rekli da možda više nikad neće hodati.

Riona sa bivšim suprugom ima četvoro dece, a ostavljena je samo pet dana nakon što je saznala da je paralizovana.

– Nakon što me je suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara postala mi je kao član porodice. Brinula je o mojoj deci i svi su podržavali tokom oporavka. Bilo je to vreme kada mi je muž bio najpotrebniji – navela je Riona, koja je dodala da joj je bilo vrlo teško da se navikne na život u kolicima, a još i bez muža.

– Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi posmatraju. Mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam više želela da živim – rekla je ona, prenosi The Sun.

Šest godina kasnije nakon višesatne terapije dnevno, Riona je uspela da napravi prve korake zahvaljujući ličnom treneru Kejtu Mejsonu, sa kojim je sada i u ljubavnoj vezi.

Šest godina kasnije Riona je doživela novu ljubav i to sa ličnim trenerom koji joj je pomogao da prohoda isa kojim joj je u međuvremenu postalo toliko lepo da oboje osećaju kako im se ponovo sreća osmehnula u ljubavi.

– Zajedno samo već 11 meseci, deca su ga u potpunosti prihvatila i konačno osećam da živim život kakav zaslužujem – kazala je Riona, koja nakon muktrpnih terapija i vežbi ponovo može da hoda.

Sa druge strane, Rionin bivši muž Ričard rekao je da je želeo razvod mnogo pre nesreće, a ne dok je bila u kolicima.

– Dok je bila u bolnici, posećivao sam je koliko sam mogao. Morao sam i da brinem o deci, da čuvam kuću i da idem na posao. Sa Rionom i decom sam živeo do juna prošle godine, pre nego što sam se konačno odeslio, a sada smo oboje nastavili dalje – naveo je on.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *