MUŽ JOJ REKAO DA NE RADI NIŠTA PO KUĆI, A ONDA JE USLEDILA BRUTALNA OSVETA: Milioni u šoku pratili potez razjarene supruge (VIDEO)

Kućni poslovi na našem podneblju i dalje su u većini domaćinstava rezervisani za žene. Iako se obaveze oko kuće i dece tiču svih ukućana, ipak to nije pravilo.

 

Nekako smatra se da žena treba sve da uradi po kući, primer za to je i jedne majke i domaćice koja je nedavno “očitala lekciju” svom suprugu.

 

Linzi Doneli je odlučila da stupi u “dvodnevni štrajk” nakon njegove konstantacije da ona ne radi ništa po kući. Kako je sve počelo?

?

Ova domaćica odlučila je da namerno ostavi kuću u neredu. U svom videu detaljno je prikazala u šta se pretvara kuća kada ona ode na “mini odmor“. Imala je i šta da vidi kada se vratila.

 

Zatekla je stvari po podu, neopranu odeću, prljave sudove.. Video je pregledalo više od 3 miliona ljudi i većina je podržala njenu odluku da prestane da sređuje kuću, a neki su je čak i savetovali da ostavi tog “nezahvalnog” muškarca.

 

Nakon haosa u kući koji sam od sebe nije nestajao, kao i javnog srama, muž se na kraju izvinio Linzi i shvatio da je pogrešio.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin