Muž joj provodio četiri sata dnevno u kupatilu: Kolega slučajno otkrio tajnu, pa joj se smučilo sve

Mislila je da je u njihovom odnosu sve u redu

Eliza Brejson (38) iz Toronta primetila je još početkom godine da joj je suprug Leni sve više u kupatilu.

Na početku dana ulazio bi na po 15 minuta, a tokom dana i uveče, u toaletu bi provodio oko 45 minuta. Sve ukupno po četiri sata dnevno bio bi zaključan na WC šolji. Pritom je u odnosu s njom sve bilo u redu i nije primetila da je možda neveran.

Zbog toga se jako zabrinula za muževljevo zdravlje. Pitala ga je da li je sve u redu, govorila mu da ako ima neki problem mora da joj kaže da bi ga zajedno rešavali.

– Tada bi postajao sve agresivniji. Jako se ljutio što mi smeta koliko je u kupatilu u toku dana. A uvek je nosio telefon sa sobom – rekla je Eliza.

Kada su jedne večeri u maju izašli u restoran na večeru, posle 15 minuta je otišao u toalet. Dobacila mu je da se ne zadržava u njemu kao kod kuće.

– Zadržao se. Ponovo oko 45 minuta. Užas. Sedela sam sama i čekala ga. Na kraju sam poručila jelo. Kad je video da sam počela da večeram bez njega, besno je uzeo jaknu i otišao je kući. Tu smo se raspravljali celo veče o čemu se radi. I dalje je ćutao. Čekala sam da zaspi i onda sam mu uzela telefon. Imao je i šifru! Nikad pre nije imao šifru. Bila sam ubeđena da me vara – napisala je Eliza.

Konačno saznanje šta joj suprug radi u kupatilu dogodilo se u tržnom centru gde ga je sreo kolega.

– Šalio se s njim zbog promašenih prognoza na košarku i fudbal. Čula sam kako mom mužu govori da ako nastavi toliko da se kocka, izgubiće i kuću. Sve mi je bilo jasno. Pitala sam se samo odakle mu novac za toliko kockanje. Posle mi je rekao da je imao značajnu povišicu u firmi, ali da mi nije rekao za nju. Bila sam užasno povređena. I kockanje može da se leči, može se naći rešenje. Međutim, on nije želeo da čuje za to. Nije bio spreman. Razdvojili smo se. Idemo ka razvodu, ali sve zavisi isključivo od njega. Mada i ja neću još dugo čekati – naglasila je Eliza.

Poslednje što je objavila na Fejsbuku bila je dosta euforična konstatacija:

“Počeli smo”.

Pratiocima nije objasnila o čemu je reč, mada su mnogi zaključili da se suprug verovatno prizvao pameti i da je u toku odvikavanje od kocke.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin