MUŽ JE VARAO SA 3 ŽENE, A ONDA JE SVE SAZNALA: Rodila mu je 8 dece, voli ga, ali je njena REAKCIJA NEVEROVATNA!

Majka osmoro dece oprostila je svom mužu što ju je varao sa čak tri žene dok je ona bila trudna. Valensija Saj (39) iz Londona bila je uverena da je pronašla “pravog” kada joj je Džino Muzongo (39) poslao poruku na Fejsbuku i pitao može li da je odvede na sastanak.

Iako je u početku sve ličilo na bajku, stvari su se zakomplikovale… Naime, već na prvom sastanku ona se zaljubila. Stvari su se brzo odvijale, a to potvrđuje i činjenica da su se odmah međusobno upoznali sa decom iz prošlih veza.

Par je 2013. godine počeo zajedno da živi, a onda je Valensija, koja vodi privatni posao sa čišćenjem, pronašla poruke seksualne prirode u Džinovom telefonu. On se branio tvrdeći da su poruke od njegove bivše devojke koja ga ne ostavlja na miru, a ona mu je poverovala i oprostila.

Nakon toga stvari se ipak nisu popravile. Džino je počeo da izlazi, dolazio je kući kasno, ponekad čak i sa tragovima ruža na majici. Valensija, koja ima šestero dece iz prošle veze, nije paničila sve do 2015. godine, kada je bila trudna šest meseci sa njihovim prvim detetom, a Džino je odlučio sve da prizna jer više nije mogao da se nosi s grižom savesti. Varao ju je s čak tri žene!

– Zajedno smo prošli puno toga i nije mi bilo lako da oprostim, ali to je najbolja odluka koju sam mogla da donesem i srećniji smo nego ikad. Prvi put sam posumnjala da me Džino vara kada sam pronašla poruke druge žene u njegovom telefonu, ali on je imao izgovore. Znala sam da laže, ali nisam imala dokaze. Odličan je partner i otac pa sam odlučila da oprostim. Kada mi je sve priznao, videla sam tugu i nervozu u njegovim očima i znala sam da će se stvari promeniti. Bila sam u pravu – ispričala je Valensjia.

Par se nakon svega venčao i zajedno podiže jedanaestoro dece – Džin ima troje iz bivših veza, Valensjia šestoro, a dvoje su dobili zajedno. Džino se danas kaje zbog svega što je učinio.

– Tada nisam bio siguran u svoja osećanja i nisam verovao nikome jer su me bivše partnerke varale. Verovao sam da treba da se osvetim, ali Valensija je bila nevina i nije imala ništa s tim što sam prolazio pre nje. Kada bih barem mogao da vratim vreme – zavapio je.

Njihov brak iz dana je u dan sve čvršći, a Valensija je sada postala i lajf kouč te profesionalno savetuje parovima kako da prebrode preljubu na osnovu vlastitog iskustva.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin