Connect with us

Sudbine

MUŽ JE OSTAVIO ŽENU ZBOG DUPLO MLAĐE SEKRETARICE: Njena OSVETA je oduševila sve!

Published

on

Možda su znakovi bili tamo od početka. Kada god je srećna Džuli odlazila kod svog muža na posao da ga iznenadi, njegova sekretarica je uvek izgledala nedruželjubivo i bilo joj je neprijatno, čak je izbegavala kontakt očima. Džuli je smatrala da je to zato što je još uvek nova i neiskusna.

Nekoliko meseci kasnije, muž joj je rekao da želi razvod. Džuli je osetila kao da joj se život preokrenuo u jednoj sekundi samo zbog mlađe i lepše žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom i iskustvima? Mlada žena koju je Sem hteo da oženi želela je da živi sa Semom u njegovoj kući u kojoj su Sem i Džuli odgajili svoju decu. Džuli je imala 3 dana da spakuje sve svoje stvari i uspomene pre nego što zauvek napusti lepu kuću u kojoj je živela.

Dozvoljeno joj je da uzme samo određene stvari, ali je pre toga trebalo da pita Semovu bivšu sekretaricu šta ona želi da zadrži u kući. Džuli je svaki komad nameštaja kupila sa Semom i ovo je za nju bilo vrlo ponižavajuće. Ceo dan je provodila pakujući se i plačući. Njena osećanja su bila odbačena, kao da nije imala glas. Nije znala kako da sama počne iznova. Ceo njen život je bio u tim kartonskim kutijama kao neka surova šala.

Trebalo joj je samo 2 dana da upakuje 37 godina života i nikome nije bilo bitno da li je ona bila spremna na to. Bila je odbačena samo da bi se neka nova žena uselila i živela u uspomenama koje je ona gradila sa mužem. Treći dan je odlučila da se opusti i oprosti od svog doma. Uzela je skupu bocu Šardonea koju su dugo čuvali.

Njena poslednja večera u kući takođe je bila posebna i spremila je sebi račiće sa kavijarom i pustila omiljenu muziku. Nije oprala tanjir, već je išla od sobe do sobe i skidala šipke od zavesa koje je napunila polupojedenim škampima, kavijarom i ostalim morskim plodovima. Nakon toga je oprala sudove, jer nije želela da ostavi prljavu kuhinju. Kuća je morala da bude besprekorna za novi ljubavni par.

Kada se nova žena uselila, sve je bilo savršeno i par je uživao. Iskoristili su sve prednosti u kući, od kade i bazena do vinskog podruma. Ali kuća je počela da se oseća na neprijatan miris. Dovedeni su radnici iz kompanije za veliko čišćenje i sve je bilo temeljno oprano. Tepisi su bili oprani, provereni su i ventili da nije bilo neke uginule životinje.

Prijatelji, sobarice i baštovani nisu mogli da podnesu smrad i nisu prilazili kući. Na kraju su Sem i njegova žena stavili kuću na prodaju, ali čak i kada bi se pojavili potencijalni kupci, odbijao ih je smrad. Trgovci nekretninama na kraju su odustali od njih. Mesec dana kasnije, Džuli je pozvala Sema jer je želela da zna kako se stvari odvijaju. Rekla mu je da joj nedostaje njen bivši dom i nije bila sigurna da li bi mogla da ga kupi od njega.

Džuli je rekla da je spremna da smanji brakorazvodnu parnicu, ako bi joj dao kuću. Sem se odmah složio i pozvao advokate da se svi papiri srede i Džuli je kupila kuću za 1/10 pune cene kuće. Jedini uslov je bio da se istog dana potpiše i Sem nije želeo da rizikuje da se Džuli predomisli. U roku od nedelju dana Sem i njegova devojka spakovali su sve stvari i napustili kuću ostavivši je potpuno praznu za Džuli. Uzeli su sve, uključujući i one garnišne!

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Sudbine

Tamaru (13) je vozač autobusa ODMERIO, pa je pitao nešto SKANDALOZNO: Nije ga bilo sramota

Published

on

Tamaru (13) je vozač autobusa ODMERIO, pa je pitao nešto SKANDALOZNO: Nije ga bilo sramota 

 

Devojčica je ostala bez prevoza, jer nije imala čime da se “pokrije”

Trinaestogodišnja devojčica iz Izraela kaže da joj je zabranjeno da uđe u autobus na severu zemlje jer je vozač ocenio da je njena odeća „s*ksualno uznemiravanje“.

 

Tamara Lahav je u petak, u šortsu i majici bez rukava čekala autobus broj 9 u mestu Or Akiva, kada se incident dogodio. Tog vrelog dana ju je, kako piše Harec, vozač pitao da li ima “nešto da se pokrije” čim je otvorio vrata.

 

Lahav je rekla za taj list da je bila iznenađena pitanjem, ali da mu je odgovorila ne da nema ništa drugo da obuče. Vozač je potom zatvorio vrata i odvezao se.

 

Tinejdžerka, koja živi u kibucu Mabarotu, rekla je da joj je vozač autobusa rekao da način na koji je bila obučena predstavlja “s*ksualno uznemiravanje”.

 

Lahav je planirala da ode u tržni centar u Binjamini i rekla je da je bila u šoku i da zapravo nije razumela šta se dogodilo.

 

– Posle toga sam zažalila što se nisam suprotstavila vozaču. Mislim da dečaci ne bi imali isti tretman – kazala je ona.

 

Njena majka Jael Lahav je podnela prijavu protiv vozača javnom prevozniku. Ona je njegove postupke nazvala kršenjem osnovnih prava svih građana i “pre svega povredom ljudskog dostojanstva”.

 

Dodala je da odgajaju Tamaru da bude deo ravnopravnog društva i veruje da vozač ne bi komentarisao da se muškarac ili dečak tako oblači, tako da nema razloga da to radi za ženu ili devojčicu.

 

Zvaničnik Ministarstva saobraćaja rekao je za Harec da vozačima nije dozvoljeno da odbiju prevoz putnicima zbog načina na koji su obučeni.

 

Kompanija “Kavim” za koju radi vozač, poručila je da će istražiti incident i da će protiv njega biti preduzete disciplinske mere ako otkriju da je prekršio njihovu politiku. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Sudbine

MUŽA VARA SA DETETOM I UŽIVA! On je generacija njenih ćerki, ali ne može da mu odoli zbog izgleda, pa se pita: Šta da radim?

Published

on

MUŽA VARA SA DETETOM I UŽIVA! On je generacija njenih ćerki, ali ne može da mu odoli zbog izgleda, pa se pita: Šta da radim?

 

Svaki brak sa vremena na vreme uđe u krizni period, a to dovodi i do manjka poverenja i nedostatka se*sualnih odnosa sa supružnikom. Mnogi parovi u toj fazi nađu se pred ivicom pucanja jer jedno od njih, ili čak oboje, uđu u aferu.

Jedna žena otkrila je da je ušla u vezu sa momkom koji je generacija njenih maloletnih ćerki, iako je još uvek u braku koji traje već 18 godina.

 

Kaže da je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da njihove ćerke u poslednje vreme ne provode mnogo vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa njim:

 

– Ne obraća pažnju na svoj izgled, previše pije i nikada ne želi ništa da radi u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda može ne gledam sport na televiziji.

 

Osim toga, ni njihov se*sualni život nije dobar. Imaju se*s samo jednom u dve nedelje, subotom, a kad se završi, on samo zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova porodica sa 19-godišnjim sinom koji izgleda veoma dobro.

 

– Dečak ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana je ostao zaključan ispred svoje kuće i pitao me da li može da se istušira ​​kod mene, na šta sam pristala. Donela sam mu peškir i stajao je go, okrenuo se prema meni i poljubila sam ga.

 

Priznao joj je da mu se dopada od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Od tada se viđaju svaki dan. Njen muž radi do kasno, a ćerke nikada nisu kod kuće, tako da nije zabrinuta da li će je neko uhvatiti u krevetu sa detetom. Kaže da je srećna, ali ne zna šta dalje.

 

Deidra ju je ovako posavetovala:

 

– Ako se ovo nastavi, nema srećnog kraja. Možete li da zamislite šta će reći vaše ćerke? Ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne dešava sam od sebe, morate da radite na tome. Recite svom mužu da ste nesrećni i poradite na svojoj vezi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Sudbine

Miris sarajevskih ćevapa u St. Luisu: PRIČA O LJUBAVI I USPJEHU EDE NALIĆA I NJEGOVE IZABRANICE LORYN

Published

on

Miris sarajevskih ćevapa u St. Luisu: PRIČA O LJUBAVI I USPJEHU EDE NALIĆA I NJEGOVE IZABRANICE LORYN

 

Magazini svjetskog glasa poput Esquirea, Feasta, Saucea i Food & Wine istaknuli su Balkan Treat Box, čevabdžinicu koju u SR. Luisu drže Edo i Loryin Nalić, kao mjesto vrijedno pažnje, a jedno od glavnih jela, ćevapi su u somunu. Još zanimljivije od činjenica da su ćevapi pravi hit u Missouriju jest da ih priprema Loryn Nalić, polufinalistica prestižne nagrade “James Beard” sa svojim suprugom Edom Nalićem, rodom iz Zvornika.

 

Ovo je zanimljiva sudbinaska priča dvoje ljudi, koje je spojila sudbina, a prerasla je u duplu ljubav – bračnu i kulinarsku. Loryn je tako promijenila nekoliko poslova koji su bili vezani uz rad u restoranima, a jedno vrijeme bavila se i distribucijom namirnica za restorane.

 

Edo Nalić nakon rata preselio se u Sarajevo, a zatim 2004. otišao u Ameriku. S obzirom da je uspio dobiti samo turističku vizu, morao je naći način kako ostati u Missouriju. Samo godinu dana nakon susreta s Loryn, Edo je primio obavijest o deportaciji.

 

“Ne moram vam ni reći koliko me ta vijest potresla. U prvih godinu dana uspostavili smo odnos bliskog prijateljstva, no nisam željela da ode, i tako smo se vjenčali u tajnosti. U početku nismo htjeli reći ni najbližima, ali na kraju je sve dobro ispalo, i već smo 14 godina u sretnom braku”, kaže nam Loryn Nalić.

 

U decemnru 2016. godine otvorili su Balkan Treat Box, koji je u početku funkcionirao kao food truck.

 

“Odlučili smo pripremati sarajevske ćevape. Koristimo samo junetinu, a od začina sol i biber. Najvažnije je imati strpljenja, i mi smjesu puštamo da odstoji tri dana prije nego što je termički obradimo. Ćevape uvijek pečemo na roštilju na drva. Osim toga, i kajmak i somun radimo sami, a ćevape služimo, naravno, uz malo luka”, kaže nam Edo Nalić.

 

Iako Loryn cijelu svoju karijeru veže uz ugostiteljstvo, poželjela se dodatno educirati i u potpunosti iskusiti bosansku kuhinju. Tako su 2013. godine otputovali u Bosnu, ali posjetili su i Hrvatsku. Posebno ju je očarala Makarska, koju opisuje kao živu razglednicu.

 

 

 

“Teško mi je sabrati emocije koje vežem za to putovanje. Toliko mi se svidjela kuhinja i gostoljubivost ljudi da ponekad imam osjećaj kao da oduvijek ondje pripadam. Za vrijeme putovanja probala sam i banjalučke i travničke ćevape, ali ipak smo se odlučili raditi sarajevske zbog Edinog porijekla.

 

Tada sam prvi put upoznala Edinu porodicuj, a ondje sam naučila praviti i pitu, sarmu, punjene paprike, musaku, ma samo recite što želite!”, ushićeno govori Loryn, prisjećajući se putovanja. Dodaje kako su joj neke tehnike bile teške, ali kako je vrlo brzo usavršila pripremu bosanskih klasika, iako smatra kako nikad neće kuhati tako dobro kao Edina mama Zehra. – kaže za Jutarnji Loryn.

 

Kako su stanovnici Missourija prigrlili ćevape? Nalićevi su jednoglasni u mišljenju da je takav tip kuhinje vrlo blizak gostima. Cijene su niske do srednje visoke. Tako ćete pljeskavicu u somunu platiti 13 dolara, šopsku salatu 6, a ćevape 12 dolara za veliku porciju i upola manje za malu.

 

Dodaju kako imaju sjajnog mesara, a kajmak nikad nisu ni pokušali kupiti, već uvijek gostima nude vlastiti. Iako su ćevapi jelo koje ih najbolje predstavlja, ističu kako Balkan Treat Box nisu samo ćevapi, i kako su ponosni i na druga spomenuta jela.

 

U vrijeme globalne pandemije, posao im je stagnirao, i u pet radnih dana prodaju četiristotinjak porcija. Jedno od najvažnijih priznanja u karijeri im je plasman u polufinale nagrade “James Beard”. Zašto su toliko posebni? Nalići smatraju kako rade jednostavnu i ukusnu hranu, a ulaskom u njihov restoran ulazite u njihov dom (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala