Prevarila sam muža u ŠTALI, OPSEDNUTA sam polnim organom mog ljubavnika a šta mi tek radi u krevetu…

Priča o preljubi nikada nije jednostavna, a to potvrđuje i slučaj Engleskinje koja je, kako kaže, zavisna od seksa ljubavnikom, a istovremeno i dalje voli svog supruga.

“U braku smo 6 godina, moj suprug ima 32 a ja 29 godina. On je električar a ja sam frizerka, i odlično se slažemo, ali seksualni život nam je očajan”, započinje ona svoju priču.

“Pre karantina, počeo je ponovo da igra fudbal i odlučio je da prestane da pije, kako bi se vratio u formu”, navodi Britanka i nastavlja:

Jedno jutro sam završila sa treningom, i sela u kola, a onda sam shvatila da sam zaboravila mobilni. Pozvonila sam na vrata i trener mi je rekao da ga sačekam dok on potraži telefon. U tom trenutku sam postala svesna njegovog muževnog mirisa i istaknutih mišića”.

“Nekoliko sekundi kasnije, naše usne su se dodirnule, i iznenada, mi smo se strastveno ljubili. Nikada se nisam tako osećala. Na kraju smo imali žestok seks, i ja sam ubrzo nakon toga, u stanju šoka, otišla kući”, objašnjava žena.

“Posle toga sam sa mužem otišla na nešto što je trebalo da bude romantičan vikend, ali umesto da vodimo ljubav, on se napio i nije bilo ništa od akcije. Iskreno, nisam mogla da dočekam da ponovo vidim mog trenera”, iskrena je Engleskinja.

“To traje već dva meseca i svaki trening završavamo u krevetu. Kada se prvi put skinuo bila sam zapanjena veličinom njegovog penisa, mislila sam da su samo porno zvezde tako obdarene. Nikada nisam doživela tako intenzivne orgazme, kao sa njim. Opsednuta sam njegovim polnim organom, samo o njemu razmišljam. Toliko je obdareniji od mog muža”, objašnjava ona.

“Zbog trenutnog karantina ne možemo da se viđamo, ali oboje smo se složili da je ovo samo neobavezan seks. Uostalom, on je 7 godina mlađi od mene… ali ne mogu da prestanem da razmišljam o njemu. Volim svog supruga, ali ne mogu da dočekam kraj karantina kako bih ponovo bila sa svojim mladim ljubavnikom”, zaključila je Britanka.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin