Muškarci rođeni u ova 4 znaka Zodijaka NAJGORI su u krevetu…

Ozbiljno vam preporučujemo da pobjegnete što dalje od njih, jer ako se nađete zajedno u krevetu, neće vam biti svejedno.

BLIZANCI:

Mnogi Blizanci znaju kako da koriste mozak tokom ljubavne igre, što im može pomoći. Međutim, muškarci rođeni u ovom znaku vole da se hvale i vrlo su voljni da krenu u akciju, ali kada je “performans” u pitanju, ili odustanu ili lažiraju. S njima je vođenje ljubavi brzo, a u krevetu su prilično sebični.

DJEVICA:

Znak koji je uglavnom povezan sa uzdržanom i nedovoljno spontanom ljubavlju. Muškarci su veliki perfekcionisti, pa im najmanji i najneznačajniji detalj može uništiti potenciju. I stide se toga ili zamišljaju da su svi na svijetu vidjeli taj trenutak. Se*s sa njima može biti totalna katastrofa.

Djevice obično vole da flertuju, ali to često ostaje na tome.

STRIJELAC:

Karakteristika muških Strijelčeva je tipično avanturizam i eksperimentisanje, a kod žena je to upravo suprotno – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, problem ovdje proizizlazi iz preterane želje za nečim novim, pe*verznim i uzbudljivim i pretjeranom željom partnera za klasičnim i zdravim, ali konvencionalnim stavom. Kada nije zadovoljan, Strijelac želi da to što prjie završi, a zatim pobjegne.

RIBE:

Ribe su obično vrlo emotivan, dubok i senzualan znak, ali se to može se ispostaviti kao problem u krevetu. Ovo je znak koji najviše uživa, ali takođe mašta o ‘vođenju ljubavi sa emocijama’ (a to važi i za muškarce i za žene), pa ima previše potencijalnih emocionalnih problema za konkretnu akciju u krevetu, piše “Luftika“.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin