MUŠKARAC BIO ŽIV ZAKOPAN 4 DANA! Policajci istraživali ubistvo u blizini, pa čuli zapomaganje iz zemlje

Muškarac iz Moldavije je bio četiri dana pod zemljom kada ga je zakopao 18-godišnji mladić.

 

Šezdesetdvogodišnji muškarac iz Moldavije proveo je četiri dana živ zakopan pre nego što je spašen u ponedeljak nakon što je policija čula njegove vapaje koji su dolazili iz zemlje. Policajci u Moldaviji pronašli su muškarca dok su istraživali ubistvo mrtve 74-godišnje žene čije su telo pronašli njeni rođaci u njenoj kući u Ustiji, na severozapadu Moldavije.

 

Policija je uhapsila osumnjičenog za njenu smrt i dok su mu pretresali kuću u istom selu, čuli su povike “upomoć” iz okoline. Počeli su da kopaju i pronašli su ulaz u improvizovanu grobnicu u koju 18-godišnji mladić zatočio starca. Policijski snimci objavljeni u sredu pokazuju da je muškarac izvučen. Bio je pri svesti i imao je ranu na vratu. 

 

Forenzičari, koji su u ponedeljak pozvani nakon što je starija žena pronađena mrtva u njenoj kući, utvrdili su da je preminula nakon fizičkog napada u kojem je zadobila teške povrede. Policajci su brzo identifikovali 18-godišnjeg rođaka preminule kao osumnjičenog za njeno ubistvo.

 

 

Osumnjičeni je, kako se navodi, zatečen u sopstvenoj kući u alkoholisanom stanju i na saslušanju u policiji dao je “zbunjujući” i “nedosledan” iskaz. Dok su policajci pretraživali njegovu kuću u potrazi za dokazima, čuli su uznemirujuću buku i vapaje upomoć koji su dolazili iz podzemlja u blizini kuće.

 

Nakon što je izvučen, muškarac je rekao policiji da su on i tinejdžer zajedno pili u subotu kada su počeli da se svađaju. Osumnjičeni ga je potom navodno napao nožem pre nego što ga je zaključao u improvizovani podrum i zatrpao ulaz zemljom.

 

Mladiću je određen pritvor dok policija i tužilaštvo nastavljaju istragu protiv njega za ubistvo i ubistvo u pokušaju. Preti mu doživotni zatvor ako bude proglašen krivim. Spaseni muškarac je na bolničkom lečenju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin