Muškarac (28) iz Niša UHAPŠEN u Nemačkoj: Obljubio devojčicu, pa pobegao iz Srbije

Poternica je za njim raspisana 19. novembra prošle godine..,

 

 

Nišlija Martin O. (28) uhapšen je u Nemačkoj po međunarodnoj poternici raspisanoj po nalogu Višeg suda u Nišu zbog krivičnog dela obljube sa detetom.

 

On se tereti da je četiri meseca imao odnose sa trinaestogodišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu.

 

Poternica je za njim raspisana 19. novembra prošle godine jer se nije pojavljivao na suđenju, a policija ga nije našla na adresi stanovanja pa nije bilo moguće njegovo dovođenje.

 

On se branio sa slobode što je iskoristio da sa niškog aerodroma Konstantin Veliki odleti u inostranstvo. Kako saznajemo, na osnovu poternice Interpola uhapšen u Nemačkoj u februaru ove godine i nalazi se u ekstradicionom pritvoru gde čeka izručenje Srbiji.

 

Martinov branilac po službenoj dužnosti, advokat Goran Đorđević, potvrdio je hapšenje svog klijenta, prenose Novosti.

 

– Očekujem da bude izručen Srbiji, čim to bude učinjeno preuzeću njegovu odbranu. Imam informaciju da je uhapšen u Nemačkoj ali druge detalje ne znam – rekao je advokat.

 

Vezu trinaestogodišnjom devojčicom razotkrio je njen tri godine stariji brat koji je zbrinut u istoj porodici što je dovelo do Martinovog hapšenja. On je pred organima gonjenja sve priznao, ali je isticao da je sa detetom u ljubavnoj vezi te da planiraju zajednički život.

 

 

Kako saznajemo, on je iskoristivši njenu naivnost, nagovorio devojčicu da stupe u odnose. Kako se saznaje, devojčica uopšte nije bila svesna u šta se upustila jer joj je Martin govorio da su oni momak i devojka, te da će se uzeti.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin