MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Deca su vrištala, zastrašujući trenutak zabeležen kamerom (VIDEO)

MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Deca su vrištala, zastrašujući trenutak zabeležen kamerom (VIDEO)

Jezivo iskustvo.

 

 

Užasan trenutak zabeležen je kamerom u ruskom cirkusu kada je “ljubomorni” mrki medved napao trudnu ženu koja je radila sa njim kao izvođač, dok su se deka vrištala zbog scene koja se odvijala pred njima. Ženu – koja je nosila jarko plavu haljinu napala je cirkuska životinja u Oriolu u Rusiji.

 

Svedoci su ispričali kako medved nije popustio, uprkos “udarcima bičem”, dok su se dva muškarca borila sa njim da oslobode ženu. Užas se dešavao tokom čina u kojem su učestvovali dva medveda i dva dresera u ringu.

 

Za čudo, žena – koja je hitna hitna pomoć odmah prebačena u bolnicu – zadobila je samo “dvije ogrebotine i malu modricu”.

 

 Ona je uverena da je medved mogao napasti zbog trudnoće – ali je naglasila da je njeno nerođeno dete dobro.

 

 – Bukvalno imam dvije ogrebotine i malu modu na nozi. I sa životinjom je sve u redu, a moja beba je dobro. Možda je to donekle bila ljubomora, budući da sam trudna. Može biti mnogo toga u pitanju.

 

Ja ću se, naravno, pozabaviti ovim incidentom sa iskusnijim kolegama. U ovom trenutku, medved se ponaša prema meni na isti način kao i obično. Ponovo se ponaša nežno kao da se ništa nije dogodilo – reklama je ona.

 

U jednom izvještaju se navodi da su trener i medved “zagrlili i pomirili” nakon napada. Međutim, zabrinuti meštani tvrde da su vidjeli životinju u kavezu prije predstave u “uznemirenom” stanju.

 

Jedan posetilac cirkusa je tvrdio da je već video kako se baca. Medvedu je za sada zabranjeno nastupanje. Ruski istražni komitet otvorio je istragu o incidentu.

 

 

– Istraga preduzima niz mera za utvrđivanje svih okolnosti incidenta, intervjuiše zaposlene u cirkusu i svedoke – rekao je jedan od izvora.

 

Aktivisti za zaštitu životinja pozivaju na potpunu zabranu cirkusa u kojim se koriste žive životinje za predstave, piše The Sun.

 

– Nikakvi cirkuski uslovi neće biti humani iz jednog jednostavnog razloga. Obuka ide ruku pod ruku sa okrutnošću. Cirkusi su uvek okrutni i kreću se izvan granica. Cirkus sa životinjama treba zabraniti – rekla je Irina Novožilova iz grupe za zaštitu životinja VITA.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin