MOTORNOM TESTEROM KRENUO NA DŽINOVSKO GNEZDO STRŠLJENA: Zbog ovog poteza svi misle da je lud (VIDEO)

Stršljenovi su među najopasnijim insektima koji postoje, a u roju mogu biti opasni po život

 

 

Stiglo nam je leto, a sa letom i lepo vreme. Iako ono donosi razne pogodnosti kao što su lepo raspoloženje, sunce, toplotu, iste te pogodnosti vole i druge vrste osim čoveka.

Kao godišnje doba, leto je poznato po najezdi najrazličitijih insekata, pre svega komaraca, koji nama najviše i smetaju, ali i drugih, možda čak i opasnijih buba, pogotovo ako imate alergije.

Među njima su pčele, bumbari, ose, i najgori među najgorima stršljenovi. Ovi insekti su vrlo opasni, pogotovo kada su u roju, nije zabeležen mali broj slučajeva kada je ceo roj napao i izujedo ljude koji su jedva izvukli žive glave, jer njihov otrov u dovoljnim količinama može biti poguban.

Jedan čovek se izgleda nije mnogo brinuo. Azijski stršljen, je vrsta stršljena koja je dosta veća od onog na kog smo mi navikli, samim tim i gnezdo mu je mnogo veće. Ovo gnezdo je bilo džinovsko.

Gnezda stršljenova inače nastaju nenormalnom brzinom, pa verujemo da je ovo novonastalo zasmetalo korisniku koji je postavio videou kome motornom testerom seče gnezdo puno stršljenova.

Ovako je to izgledalo, i bilo je dovoljno strašno gledati:
Ljudi su komentarisali da se čovek igra sa svojim životom, i zaista dok malom testericom zariva u džinovsko gnezdo stršljenova, moramo da se zapitamo, da li je izvukao živu glavu? Gnezdo stršljena je sve vreme bilo puno, a roj se sve više gomilao oko njega na kraju videa.(RBSM-RADIO)

 

@wasp.video

#bee #beekeeper #tiktok #fyp #foryou #wasp

♬ 原聲 – user3742286509254

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin