More poruka saučešća pristiže gospođi : Iznenadna vest o smrti šokirala javnost

0

Jedna od retkih žena sa našeg prostora koja ima svetsko ime i slavu, saopštila je tužne vesti. Otac naše pevačice iznenada je preminuo, a javnost je zatečena vešću. Evo koliko je značila njegova uloga u pevačičnom životu.

 

 

Dijana Janković Rokvić, poznata kao Didi Džej, podelila je tužne vesti o smrti svog oca. Javnost nije upoznala da li je Slavko bolovao, te je ova vest sasvim iznenadila javnost. Dijana ROkvić je rođena 22. jula 1988. godine u Beogradu. Otac Slavko je bio šumarski inženjer, a majka Vladana je geološki inženjer.

Odmah nakon što je potelila tužnu vest putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, počele su da se nižu poruke saučešća, a kolika je zapravo njegova uloga i šta je sve učinio da bi njegova mezimica bila srećna, govorila je i Didi u velikoj ispovesti za domaće mediji.

 

 

– Bila sam stidljiva i nežna devojčica, ali uvek vesela. Slušala sam mamu i tatu i prihvatala sve njihove savete. Zato sam danas veoma lepo vaspitana. Ponosna sam na njih što su mi pružili ljubav i podršku još od najranijeg detinjstva. Roditelji su mi ugledni ljudi. Tata Slavko potiče iz porodice Janković, njegovi preci su bili vojvode u Crnoj Gori.

 

Završio je Šumarski fakultet, a mama Vladana Geološki. Više od 35 godina su u srećnom braku – pričala je ona i dodaje da je, kao i svako dete, pravila sitne nestašluke. Bila sam razmažena, ali nisam zloupotrebljavala. Mama me je odgajala. Iako je završila fakultet, odlučila je da bude domaćica, kako bi se brinula o tati i meni.

 

Sećam se da je jednom htela da me udari jer sam joj uništila šminku, ali se suzdržala. Kada sam shvatila da sam joj sve upropastila, sakrila sam se u orman na više od dva sata. Mama je plakala, jer nije znala gde sam. Mislila je da mi se nešto loše desilo. Na kraju sam izašla iz ormana ubeđena da će me pretuče, ali ipak nije. Roditelji me nikad nisu udarili – pričala je Dijana Janković

 

Didi je kao devojčica, inače, maštala da će jednog dana da postane svetska zvezda.

 

– Majka mi je stalno puštala muziku na engleskom jeziku. Zajedno smo gledali “Fešn TV” kako bih pratila modu. Pričala sam joj da ću biti velika svetska zvezda kada porastem. Od malih nogu sam znala šta želim u životu. Kada sam imala samo tri godine, obuvala sam mamine štikle, a od gajtana od usisivača pravila sam mikrofon.

 

Svaki dan sam pevala ispred ogledala, i to isključivo strane pesme. Volela sam Dženifer Lopez, Madonu, Britni Spirs… Imala sam čak i neke leksikone i spomenare gde sam lepila njihove slike.

 

Mama i tata su mi govorili da završim fakultet, pa da posle maštam o osvajanju sveta! Međutim, ubeđivala sam ih da ću biti svetska zvezda i da neću odustati od svog sna.

 

Važno je verovati u sebe i biti uporan, pa čak i da je ceo svet protiv vas. Smisao života je da pratimo snove i ostvarimo ono što sanjamo.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU      I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *