Morala hitno na CARSKI REZ! Baka mislila da je u klimaksu, a onda je doživela ŠOK: “Obuzeo me je strah”

Iako je već bila trudna, Mišel Hol nije uspela da prepozna simptome trudnoće.

Njoj je 2017. godine, rečeno da je ušla u menopauzu i da više ne može da zatrudni. U to vreme je imala četvoro svoje dece i dvoje unučadi.

Tokom trudnoće nije imala potrebu za određenom hranom, nije dobijala na težini, a nije bilo ni jutarnjih mučnina. Umesto toga, osećala je bol u stomaku, a mislila je da je to simptom menopauze ili lupusa. Lupus je lečila poslednjih deset godina.

Možete li zamisliti da otkrijete da ste u 26. nedelji trudnoće i da je za pripreme ostalo jako malo vremena. Dodajte tu činjenicu da ste mislili da ste završili sa decom pre više od jedne decenije.

Možete li da zamislite kakav je to emotivni šok, postoji mnogo stvari koje ćete verovatno morati da obradite.

Mišel je rekla da kada je prvobitni šok prošao, obuzeli su je strah i anksioznost za budućnost. Između njenih godina i njenog lupusa, ona je automatski kategorisana kao visokorizična, „gerijatrijska“ trudnoća i zakazan joj je carski rez.

U nedeljama koje su usledile, ona je stalno išla na preglede. Bilo joj je neprijatno, a tvrdi i da su je ljudi zbog godina stalno zagledali.

Beba Grejson je konačno stigla 27. decembra 2018, a roditelji su je dočekali raširenih ruku. Međutim, prvi dani su bili izuzetno iscrpljujući. Lekari procenjuju da je njegova starost pri rođenju bila između 34. i 35. nedelje. Bio je pod stalnim nadzorom, a imao je i probleme sa disanjem poput ​​apneje u snu. Posle 12 dana, njihov mali dečak se izvukao, a Holovi su konačno mogli da odahnu i odvedu ga kući.

Poslednjih godina je došlo do porasta trudnoća u starijem dobu, ali su one najčešće rezultat vantelesne oplodnje. S obzirom na to da je ova trudnoća došla prirodno, smatra se da je ovo veoma neuobičajeno.

Akušer Mišel Hol, dr Tomas Beket, prokomentarisao je da je njen slučaj toliko redak, da je prethodno najstarija pacijentkinja koju je porodio imala 48 godina i da nikada ranije nije video buduću mamu u njenim godinama.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin