MORA HITNO NA OPERACIJU SRCA! Vesna Zmijanac nije dobro, doktori reagovali!

Rešila da zahvat obavi u državnoj klinici jer su tamo najbolji stručnjaci!

Pevačica Vesna Zmijanac (66) mora hitno na operaciju srca. Njoj je, kako pišu domaći mediji, krajem nedelje zakazana intervenciju u bolnici u Beogradu.

– Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas – započinje priču izvor blizak Vesni i dodaje da se pevačica nije uplašila intervencije na srcu.

– Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila – priča izvor za domaće medije.

– Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše. Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci.

Vesna Zmijanac
Ćerka Nikolija i zet Relja Popović u ovim trenucima su stalno uz nju i ne odvajaju se od nje.

– Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi.

Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada – , sarme, domaći hleb… Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane – završava izvor za “Informer”.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *