MONSTRUOZAN ZLOČIN! TEREZA (46) upucala muža, sina i oca, ćerka TEŠKO RANJENA – policija zatekla JEZIVU SCENU u kući

Žena iz Ohaja je nasmrt upucala svog muža, sina i oca i teško ranila svoju ćerku pre nego što je upucala samu sebe kada su policajci stigli da uruče papire za iseljenje porodice iz njihove zaplenjene kuće.

Tereza Кejn (46) ubila je svog muža, Stivena Кejna (50), njihovog sina Itana Кaina (13) i njenog otaca Vilijama Feltona (74) u ponedeljak u porodičnoj kući u gradu Ohajo, saopštila je šerifova kancelarija okruga Кlermont.

Majka je takođe pucala u svoju 20-godišnju ćerku Samantu Кejn, koja je i dalje teško povređena.


Policija koja je stigla u kuću da uruči porodici obaveštenje o deložaciji čula je više pucnjava iz unutrašnjosti rezidencije.

Vlasti su pronašle četiri ubijene osobe i petu žrtvu, kasnije identifikovanu kao Samantu Кejn, koja je još uvek bila živa.

Foto: Facebook Printscreen
Šerif Stiv Lihi rekao je u četvrtak da je deložacija rezultat duge istorije finansijskih problema – za koje se činilo da je Tereza Кejn skrivala od članova svoje porodice.

Detektivi su pronašli revolver kalibra 38 za koji veruju da je Кejn upotrebila da ubije njenog muža, koji je pronađen na sofi u prizemlju.

Ostali članovi porodice, kao i sama Кejn, pronađeni su gore.

Žrtve su bile budne kada su ubijene i verovatno svesne šta se dešava, rekli su istražitelji. Zvaničnici takođe veruju da su ubijeni samo nekoliko minuta pre nego što je policija stigla u kuću.

Rodbina je u četvrtak nagovestila da je Samanta Кejn trenutno u komi, ali lekari su joj dali dobre šanse da preživi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *