MONSTRUMI KAKVIH NIGDJE NEMA: Tukli malog dječaka BEZ MILOSTI ZATO ŠTO SE UPIŠKIO, SVE DOK NJEGOVO MALO SRCE NIJE STALO (VIDEO)

MONSTRUMI KAKVIH NIGDJE NEMA: Tukli malog dječaka BEZ MILOSTI ZATO ŠTO SE UPIŠKIO, SVE DOK NJEGOVO MALO SRCE NIJE STALO (VIDEO)

Majka je prva dva mjeseca u pritvoru odbijala priznati zločin i tvrdila da bi se prije ubila nego naudila svojoj obitelji, svaljujući krivicu na oca.Dječak (5) iz američke države Illinois, kog su roditelji pretukli do smrti i zakopali u plitak grob, četiri mjeseca prije smrti rekao je liječnicima “mama me možda nije htjela ozlijediti”, navodi se u dokumentima sa suđenja Joann Cunningham (36), koja je priznala zločin, i ocu mališana Andrewu Freundu (60), optuženom za ubojstvo prvog stupnja.

Monstruozni roditelji su ga tukli do smrti Mali AJ Freunt žestoko je propatio za vrijeme svog kratkog života od ruke monstruoznih roditelja koji su ga redovno tukli, i na kraju ubili u travnju prošle godine.Policija je u siječnju 2019. primila dojavu o maltretiranju djeteta i zatekla ga prekrivenog modricama, plikovima i posjekotinama. Tada je mališan liječnicima rekao da je moguće kako mu to nisu namjerno učinili i da ga je “možda neko udario remenom”.

 

Dječak je navodno ubijen zato što je lagao o vršenju velike nužde u hlače, također se navodi u objavljenim dokumentima sa suđenja. Par je prvo prijavio kako im je sin nestao i uputio emotivan apel za pomoć.

Zakopali su ga umotanog u plastičnu vrećicu
Ispostavilo se da su ga zakopali na desetak kilometara od kuće umotanog u plastičnu vrećicu. Obdukcija je otkrila da su uzrok smrti udarci tupim predmetom u području glave, a kako tvrdi tužitelj, prije ubojstva su ga natjerali da stoji ispod hladnog tuša za kaznu. Otac je policiji objasnio kako je to bila “blaža kazna, kako ga ne bi tukli”.

 

Majka je prva dva mjeseca u pritvoru odbijala priznati zločin i tvrdila da bi se prije ubila nego naudila svojoj obitelji, svaljujući krivicu na oca. Na suđenju je također navedeno da je par sa sinom živio u jezivim uvjetima u kući punoj smeća, koja je zaudarala na pseći izmet. Joann Cunningham nakon nagodbe sa tužiteljstvom prijeti 20 do 60 godina u zatvoru.

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!