Monstrum iz Gradačca zapalio dva automobila: Mislio da ga žena vara sa vođom bande čiji je bio član

Nermin Sulejmanović koji je 11. avgusta ubio tri osobe i uživo prenosi na svom Instagramu ubistvo supruge Nizame Hećimović, bio ubeđen da je njegova žena svojevremeno bila u ljubavnoj vezi sa Elvirom Kuduzovićem, vođom lokalne bande čiji je i on bio član.

Prema pisanju medija u BiH, Sulejmanović je bio pripadanik ozloglašene kriminalne grupe iz Gradačca čiji je vođa Elvir Kuduzović, za koga je ubica umislio da je ranije bio u vezi sa njegovom ženom.

– Samo noć pre nego što će započeti svoj krvavi pohod, na području Brčko distrikta su zapaljena dva skupocena automobila koja su pripadala upravo njegovom “šefu”, Elviru Kuduzoviću – navodi jedan lokalni portal.

Inače pripadnici ovog klana više puta su hapšeni za mnoga krivična dela, uglavnom za iznudu, drogu, nošenje oružja, a Sulejmanović je, dok je u Instagram lajvu, prenosio ubistvo svoje žene, rekao da je i ranije ubijao iako nikada nije za to odgovarao.

Veći deo Kuduzovićeve grupe uhapšen je 2013. godine, a u optužnici protiv Elvira Kuduzovića njegovog brata Alena i drugih navedeno da su u periodu od 2006. do 2013. organizovali grupu koja je počinila više iznuda, zelenaštava, prevara, teških krađa, držanja oružja i drugih krivičnih dela.

Međutim, do povezanosti sa Sulejmanovićem došlo je kad je Elvirov brat umesto da ode u zatvor pobegao u Hrvatsku i tamo se upoznao sa ubicom.

– Nermin Sulejmanović hapšen je u Hrvatskoj u okviru akcije Nikita, upravo sa Alenom Kuduzovićem. Njih dvojica su, naime, bili dio kriminalne grupacije koja je iz Albanije do Hrvatske prebacili 806 kilograma marihuane. Sulejmavić je tada priznao krivicu i nakon okončanja postupka vratio se u BiH gde nastavlja da radi za kriminalnu grupu Elvira Kuduzovića – navodi se.

Sulejmanović je tada pogotovo postao poznat tamošnjoj policiji, ali je slobodno šetao čak i posle prijave za nasilje u porodici.

On je, da podsetimo, nakon što je ubio svoju suprugu, ostavio dete da leži u lokvi krvi u otišao dalje, kad je ubio oca i sina iz Tutina sa kojima je navodno imao nesuglasice i još troje ljudi teško ranio. Posle svega, kada ga je policija opkolila on je presudio sebi.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin