“Mojoj ženi je u saobraćajki POGINUO dečko”: Kad se rodila beba, suprug se odlučio na NEVEROVATAN potez

“Mojoj ženi je u saobraćajki POGINUO dečko”: Kad se rodila beba, suprug se odlučio na NEVEROVATAN potez

Iskrena ispovest jednog supruga dodirnula je mnoge korisnke društvenih mreža. Svojim tekstom uspeo je da vrati veru u ljubav i ljude.

 

 

Naime, pomenuti muž je pre dve godine podelio sa javnošću da svakodnevno gleda kako mu supruga pati za tragično nastradalim bivšim dečkom. Umesto da ga to pogađa i da mu smeta, on je odlučio da napravi drugačiji korak.

 

Ovo je njegova priča:

– Mojoj supruzi je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo momak dve godine, pre nego smo se mi upoznali. Mnogo ga je volela, odnosno i danas nakon 10 godina ga i dalje voli, ali meni to ne smeta.

 

Kada smo se upoznali, mislila je da ću da je ostavim zbog toga, jer mi je rekla da za nju drugi muškarac nikada neće postojati, ali naprotiv, svaki dan se trudim, ne da ga zaboravi, već da počne da živi, da bude srećna i svaki osmeh na njenom licu mi više znači nego kofer zlata.

 

Često sam je zaticao kako plače, kako psihički pada, ali sve se promenilo nakon što je ostala trudna. Tada, čim smo saznali da je trudna, rekao sam joj da ćemo bebu ako bude muško nazvati po njenom tragično preminulom momku.

 

Ljudi moji, nemate pojma koliko sreće na njenom licu se ukazalo. Nemanja, naš sin danas ima šest godina i sa dolaskom na ovaj svet doneo je mnogo sreće za sve.

 

Možda neki neće moći shvatiti, ali moja supruga je toliko dobra osoba da je neopisivo zadovoljstvo biti njen muž, bez obzira na sve i bez obzira na sve ja ću se i dalje truditi da ona bude srećna osoba, jer kada je ona srećna i ja sam, a više mi ništa i ne treba – zaključio je muškarac.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin