“Mojoj ženi je u saobraćajki POGINUO dečko”: Kad se rodila beba, suprug se odlučio na NEVEROVATAN potez

“Mojoj ženi je u saobraćajnom POGINUO dečko”: Kad se rodila beba, suprug se odlučio na NEVEROVATAN potez

Iskrena ispovest jednog supruga dodirnula je mnoge korisne društvene mreže. Svojim tekstom uspio je vratiti se u ljubav i ljude.

 

 

 

Naime, pomenuti muž je prije dvije godine podijelio s javnošću da svakodnevno gleda kako mu se sugerira tragično nastradalim bivšim dečkom. Umesto da ga to pogađa i da mu smeta, on je odlučio da napravi drugi korak.

 

Ovo je njegova priča:

– Mojoj supruzi je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo momak dve godine, pre nego što smo se upoznali. Mnogo ga je volela, odnosno i danas nakon 10 godina ga i dalje voli, ali meni to ne smije.

 

Kada smo se upoznali, mislila sam da ću je ostaviti zbog toga, jer mi je reklama za nju drugi muškarac nikada neće postojati, ali naprotiv, svaki dan se trudim, ne da ga zaboravi, već da počne da živi, ​​da bude sretna i svaki osmeh na njenom licu mi više znači nego kofer zlata.

 

Često sam zatvarao kako plače, kako psihički pada, ali sve se menjalo nakon što je ostala trudna. Tada, čim smo saznali da je trudna, rekao sam joj da ćemo biti bebu ako muško nazvati po njenom tragično preminulom momku.

 

Ljudi moji, nemate pojma koliko sreće na njenom licu se ukazalo. Nemanja, naš sin danas ima šest godina i sa dolaskom na ovom svijetu doneo je mnogo sreće za sve. Možda neki neće moći shvatiti, ali moja supruga je toliko dobra osoba da je neopisivo zadovoljstvo biti njen muž, bez obzira na sve i bez obzira na sve ja ću se i dalje truditi da ona bude sretna osoba, jer kada je ona sretna i ja sam , više mi ništa i ne treba – zaključio je muškarac.

 

Možda neki neće moći shvatiti, ali moja supruga je toliko dobra osoba da je neopisivo zadovoljstvo biti njen muž, bez obzira na sve i bez obzira na sve ja ću se i dalje truditi da ona bude srećna osoba, jer kada je ona srećna i ja sam, a više mi ništa i ne treba – zaključio je muškarac.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin