“Moja rođena porodica me se odrekla…” SVI SU mi okrenuli leđa

0

Rođena porodica, da dobro ste sada čuli, me se odrekla a pri tome sada mislim na oca, na majku, babe, djedove, sestru, brata familiju uzu i siru svi sem jedne sestre i na kraju se desava i da su se nje odrekli.

 

Razlog sevmu tome je taj sto sam rođenog brata i prijavio sa zlostavljanjem djevojaka sa kojim je on bio u neobaveznim vezama to jeste ja sam odlučio da sudu dostavim sve dokaze i nije bilo tada njegova rijec protiv moje, da jeste mozda bi mu povjerovali jer sam i sam svjestan da ima mnogo žena koje su zle i koje su spremne same da iznesu sve.

 

 

On je tada bio uspješan student, dobitnik sportske stipendije i to sve na prestižnom svjetskom univerzitetu a danas mu prijeti nakon svega toga oko 10 godina robije.

 

Ja nisam razocarana vise i nije mi ga zao on jeste moj brat ali je on isto tako osoba koja je sve ovo sama odabrala a meni nikada nije palo ni na pamet da ja povrijedim neku zenu, i stidim se cijele svoje porodice osim svoje sestre koja je prepoznala ovo kao veliki problem.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *