Moja prijateljica ostala je bez supruge prije 5 godina- POGINUO JE U…

0

Mojoj dragoj i bliskoj prijateljici supruga je preminuo u prometnoj nesreci. Čovjek sa kamionom je gurao njegov automobil i nazalost tako je izgubio svoj život.

 

JA sam par puta usla u sobu a ona je drzala tada mnogo tableta u rukama. Nisam joj otimala. Samo sam joj kroz plac uvijek pokazala na sliku u sobi na kojoj se vidi njihova kcerka i da joj to bude dovoljno u svemu ovome što joj se skuplja po glavi.

 

“Ja se i dalje nadam i čekam kada ce on doci bas u ovu bastu da sjedi sa nasom cerkom ovdje. I ovo jutro sam se probudila i mislila sam o njemu. U ovo podne ću provesti da mislim na njega. Zaspati u nadi da ce se on pojaviti i da ce mi doci u san. Dusa me boli ona pati jer je curici samo 5 godina a njoj 30 jako je mlada.

 

 

Prica njene prijateljice je jako teska, bolna i ne zna se kako ce se iz svega oovga izvuci ali otac detetu ce da fali. Njen put kroz tugu i gubitak je zaista težak i dugotrajan i razumljivo je da bol i dalje traje.

 

Emocije su prejake i nada da se njen suprug vrati je drzi jer ne mozemo zamisliti kako je neko ko izgubi na taj nacin voljenu osobu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *