Moja ćerka je otišla SREĆNA: Potresne reči oca Dejane koja je sa dečkom NASTRADALA kod Beške

Boris i Dejana biće sahranjeni zajedno u petak

 

Robert Neralić, otac Dejane (17) koja je nastradala na motoru kod Beške, još ne veruje da mu ćerke nema.

 

– Spremala se da ide sa dečkom do Vrdničke kule. Nisam znao da li će ići motorom ili kolima. Tog dana je došla po neke stvari da nosi kod mame da se sprema. Ja sam radio drugu smenu i otišao sam – rekao je otac za Novosti.

 

Dodaje da ga je supruga obavestila o tragediji.

– Ništa nismo znali kako se to desilo. Navodno je neki deda sa “mercedesom” izleteo. Šta je tu bilo tačno ne znam. Da li je bilo direktno ili ih je samo očešao… Posle mnogo vremena je došla i policija. Otišla je srećna – kaže skrhani otac sa suzama u očima.

Saobraćajna nesreća na putu Inđija – Beška, podsetimo, dogodila se juče oko 17.15 sati kada prema prvim informacijama automobil “mercedes” nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu sa dvoje mladih.

Boris Majorski (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana Neralić(17) iz Golubinaca poginuli su nakon pada sa motora.

– Osumnjičenom vozaču automobila Slobodanu B. (83) određeno je zadržavanje do 48 sati. Iako se pojavila informacija da je vozio sa isteklom vozačkom dozvolom ispostavilo se da to nije tačno. Slobodan B. je kod sebe imao stranu vozačku koja je važeća i u Srbiji – objašnjava izvor Kurira.

Boris i Dejana biće sahranjeni zajedno u petak.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin