Moja ćerka je oteta, silo”ana i ubijena: Progovorio otac Anastasije (27) čije je telo pronađeno u Grčkoj

Otac je priznao kako se pribojavao da će se ovako nešto zbog njene lepote jednom možda dogoditi

 

 

Otac Anastasije, čije je telo pronađeno na grčkom ostrvu, kaže da ne sumnja da je njegova 27-godišnja ćerka kidnapovana, silovana, a potom i ubijena.

Andrej Rubinski je opisao svoju ćerku kao „dobru djevojku, iako nepromišljenu“.

„Mislila je da su svi ljubazni. Ujutro me nazvala supruga i rekla da će ići sa Mihalom, Anastasijinim prijateljem, da identifikuju telo. Saznali smo da je njeno telo u užasnom stanju, već šest dana na vrućini. Prvobitno je identifikacija trebala biti obavljena juče, ali su možda hteli da prvo pravilno pripreme beživotno telo kako moja supruga ne bi pala u šok“, rekao otac ubijene devojke.

On je takođe naveo da sumnja da je njegova ćerka ubijena te noći, s ponedeljka na utorak.

„Bila je prelepa devojka. Prvo sam mislio da je odvedena u bordel. Ali onda, kada je 32-godišnji zatvorenik objasnio policiji da se dobrovoljno sastao s njom i potom je napustio, znao sam da se to ne može dobro završiti”, priznaje otac 27-godišnjakinje.

Kaže da je kada je njegova supruga u petak odletela u Grčku, već imao loš predosećaj.

“Prevarili su je, očigledno su čekali da padne noć. Možda su joj u nekoliko sati koje je provela s njima stavili nešto u piće. Kada je nazvala svog dečka, rekao je da će neki muškarac doći po nju. Ali umesto toga odveo ju je do nekog praznog placa. Ostali muškarci koje je upoznala su možda otišli, jer smo čuli da su je i drugi silovali”, dodaje otac.

Nema sumnje da je Anastasija kidnapovana, silovana i ubijena, kaže njen otac.

„Na činjenicu da je nestala već nam je u ponedeljak uveče ukazao njen dečko. Kada je uveče prijavio nestanak policiji, oni su to u početku ignorisali. Tek kada je jedan naš prijatelj intervenisao u ambasadi, nešto je počelo da se pokreće“, dodaje Andrej Rubinski.

On je naveo i da je dečko od početka bio uključen u njenu potragu.

„Gledajući snimke sa kamera, zaključili su da je Anastasija viđena kako se sa nekim vozi motociklom. Na osnovu registarskih brojeva bilo je moguće identifikovati ovog muškarca iz Bangladeša“, napominje otac 27-godišnjakinje, prenosi Prototema.

Podsetimo, smrt 27-godišnje Poljakinje na Kosu uzrokovana je davljenjem, navodi se u forenzičkom nalazu koji je već prosleđen istražnom i tužilačkom organu, dok je njen partner iz Poljske dao dodatni iskaz.

Telo 27-godišnje žene pronađeno je u vreći i prekriveno granjem, na samo kilometar od kuće Bangladešanina, koji je uhapšen kao glavni osumnjičeni.

Bangladešanin (32), koji je glavni osumnjičeni za ubistvo Anastasije na Kosu, danas je bio na saslušanju nešto posle 16 časova.

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin