“Moj tata je moj ginekolog, a kada je ovo pogledao i vidio odmah je znao da moja ljubav me VARA! ” Potresna ispovjest sve rasplakala

Veza i odnos između kćerke i oca je jedinstvena i posebna ali sada smo mogli da vidimo na drustvenoj mrezi Tik Toku da se to moze u nekim situacijama da pređe i granice. Sada govorimo o dami po imenu Isabela Salas koja je odlucila da podijeli video na TIK toku a ona je tu rekla:

Snimak ginekologa koji je inače i otac od ove djevojke koju smo spominjali, objavio je kako obavlja njen ginekološki pregled i tada se dešava da on razotkriva nevjeru njenog dečka, a to je toliko brzo se prosirili po društvenim mrežama i mnogi su bili u nevjerici i u šoku kada su ovo vidjeli i nisu mogli da vjeruju da se to dešava.

 

Veliki broj osoba je izrazilo zabrinutost radi svega ovoga i ocijenili da je ovo neprimjeran način da nečiji otac preuzme ulogu ginekologa i to je velika osuda javnosti je pojavila. Tokom pregleda otac Isabel Salas je iznio ovo zapažanje i njegovu pozornost je privukla jedna situacija.

 

U TOM VIDEO moze da se vidi uredsko okruženje i ekran koji pokazuje rezultate pregleda. Nakon toga zena je snimila svog oca koji sjedi za stolom marljivo radeći i unoseci podatke u njegovu bazu. U nekoliko sati video je stekao zaista veliku popularnost i razni komentari su se nizali na Tik Toku. Ali glavni fokus u ovom video je kako otac je otkrio nevjeru Izabelinog dečka.

Iako se cesto lijecila nju su redovno mucile razne infekcije.(RBSM-RADIO)

 

 

POGLEDAJTE VIDEO I TU CETE DA VIDITE O CEMU GOVORIMO

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU                 I               FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin