“Moj otac je SILOVAO majku i izbio joj zube”: Zadrugarka progovorila o PAKLU kroz koji je prošla

Da u Aleksandrinom životu nisu “cvetale ruže” govori i njena porodična situacija

 

Učesnica rijaliti programa “Zadruga” Aleksandra Nikolić ima samo 24 godine, ali je njeno životno iskustvo znatno veće.

Da u Aleksandrinom životu nisu “cvetale ruže” govori i njena porodična situacija, o kojoj je i sama, kroz suze pričala u prethodnoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

 

– Ne volim kada me ljudi vide da plačem. Imam i mamu i tatu, ali u suštini samo mamu. Otac mi se ne javlja, nemamo komunikaciju i to me boli i tišti u dubini duše – počela je svojevremeno svoju ispovest Aleksandra u “Premijeri Vikend Specijalu”:

 

– Prošle godine je bio jedan trenutak gde sam ja šaputala, nisam znala da snima kamera i pričala sam neke stvari koje su se dešavale između mame i tate. Istina je da je on nju zlostavljao, to je me poremetilo i zato sam i krenula lošim putem. Bila sam tu u stanu kada se to dešavalo.

 

To je bilo maltretiranje, izbijanje zuba, silovanje, to su neke užasne scene koje ja pokušavam da zaboravim. Bila sam srednja škola, prva godina, ne znam ni ja tačno.

 

To je bio period kada sam trebala da gledam neke normalne stvari, a ne to. Kada sam napunila 18 godina, ja sam rekla mami da želim da idem, spakovala se i pitala je da li hoće da ide.

 

Znaš kako je živeti sa 100 evra mesečno, to je jako teško. I onda sam se ja spakovala, dva para farmerki i jednu majicu i krenula i eto – ispričala je Nikolićeva.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin