Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na momelicu, ali manje više nikada bez razloga.

0

Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na momelicu, ali manje više nikada bez razloga.

 

 

U principu je dobar čovjek, a to je ono najvažnije.

 

U braku smo nešto više od dvije godine i prošle nedjelje je moj muž prvi put dobio godišnji odmor u firmi. Bila sam sretna zbog toga, ali ne potpuno jer meni moj šef nije dozvolio da i ja idem na godišnji odmor u istom periodu.

 

U petak sam šefa nekako namolila da me barem taj dan pusti ranije sa posla te mi je dozvolio da odem u 12 sati. Bukvalno sam trčala da stignem tranvaj, a onda od stanice do našeg stana.

 

Nisam ništa javljala mužu, željela sam da ga iznenadim, a kada sam ušla u stan zatekla sam ga kako usisava stan. Znači cijeli stan je bio podignut, sve, sve, sve… čišćenje.

 

Prizor koji nikada neće zaboraviti, on u potkošulji sa ususivačom u rukama. Zbog buke nije čuo da sam ušla i tako sam ga gledala nekih minuta, dvije i divila se.

 

molitva-muskarac

Znala sam, osjećala da je divan čovjek, a ovo je samo bio dokaz mojih osjećanja. Koji muškarac još usisava i briše prašinu po stanu… i to sam od sebe, mislim da ne postoji.

 

Bio je malo ljut jer sam mu pokvarila iznenađenje koje mi je spremao, ali par poljubaca i nježnih dodira je smirilo situaciju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *