MOJ MIROSLAV mnogo VOLI KROFNE, pa mu IH ČESTO PRAVIM – A onda JE UŠAO u KUHINJU i savio ME PREKO ŠANKA

Kada sam videla Miroslava da mi ide u susret pica mi je automatski postala vla*žna… Zapričali smo se, a ja sam mu predložila, pošto mi je baba otišla od kuće, da odemo kod mene da kafu. Pristao je – znala sam da će me izje*bati kao niko, osećala sam to.

Čim smo ušli, tražio je vode. Sagnula sam se, a moja velika utegn*uta gu*za je bila ispred njegovih očiju. Osetila sam kako je stao iza mene i uhvatio me sa obe ruke za moje utegnute guz*ove. Pitala sam ga šta radi?

. To me je skroz raspametilo… Okrenula sam se i počeli smo strasno da se ljubimo. Dok smo se ljuvili udarao me je jednom rukom po gu*zi a drugom ‘vatao za pi*ku.

Skinuo me je g*lu, svukao ta*ngice , nagu*zio me je preko stola i gurnuo mi ga je u pic*u. Rekao je: „Uh,ženice, kako si vla*žna”.

Pi*ka mi se raspametila – curila je na sve strane. On mi ga je zaba*dao sve jače i jače. Guz*io me je u sred babine kuhinje.

Uzdisala sam i ponekad čak i vrisnula. On me je sve brže i jače tu*cao . Prijalo mi je to, odavno nisam bila tu*cana, a još ovako, ne pamtim.

Uhvatio me za kosu i navlačio me sve jače na ku*ac. Okrenula sam se, legla na sto i raši*rila noge.

On je stavio moje noge na sv*ja ramena i nastavio da mi razara p*cu. Vrištala sam od uživ*nja, moja pi*ca ga je uvlačila kao usisivač.

Svr*šio je tako jako u mene…

Napravila sam mu odmah pun pleh krofni…

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin