“MOGUĆE JE DA TO BIO OPASNI TIKTOK IZAZOV”: Očevici o teškoj nesreći na Novom Beogradu, DEČAKU (10) SE SADA BORE ZA ŽIVOT

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, teško je povređen dečak (10), a lekari u Urgentnom centru sada mu se bore za život.

 

Prema rečima očevidaca, deca iz kraja su se često igrala u toj ulici. Prodavačica iz butika kaže da postoji mogućnost da je u pitaju bio opasni Tik-Tok izazov.

 

Sumnje da je to u pitanju podgreva način ponašanja grupe dečaka sa kojom je u društvu bio dečak koji je nažalost udaren kolima.

Nesreća na Novom Beogradu se dogodila tako što su se deca igrala na način da su pretrčavali ulicu levo-desno. Posle kraće međusobne prepirke, dečak (10) je uzeo u druga 200 dinara, a zatim pokušao da pobegne trotinetom. U tom trenutku naišlo je vozilo marke “pežo”, kojim je upravljala žena i udarilo dečaka.

 

Da podsetimo, pojavom Tik Toka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gde deca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

 

Slična situacija se desila u Novom Sadu

 

Takva jedna strašna situacija desila se u Novom Sadu prošle godine, u blizini novosadske osnovne škole. Upućeno je upozorenje roditeljima, a čitav slučaj prijavljen policiji.

 

Takođe, još jedan TikTok izazov postojao je pre par godina, gde su učenici osnovnih škola u Srbiji, pretrčavali ulicu kada se upali crveno svetlo za pešake, a zeleno za vozače, i na taj način ugrožavali sopstvene živote.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin