“Mogao da bude vrhunski, a postao je NASILNIK”: Jovana Jeremić OTKRILA sve o uhapšenom Darku Kostiću

Voditeljka Jovana Jeremić u novoj emisiji “Do koske sa Jovanom Jeremić” govorila je o Darku Kostiću, koji je navodno zatvorio mladića u ostavu, vezao ga kanapom i dao nešto da popije.

– Zdravo svima, četrnaesta po redu emisija rubrike “Do koske sa Jovanom Jeremić”. Znate da sam uvek iskrena, direktna, jasna i glasna i da sam neko ko nema dlake na jeziku. Bavimo se slučajem Darka Kostića, fenomenalnog i vrlo popularnog modnog kreatora, koji je zaista doživeo sunovrat u svom životu. Pre možda nekoliko sati policija je dobila dojavu da je zaključao jednog mladića, tinejdžera u svoj špajz, da ga je vezao i maltretirao – rekla je Jeremić.

– To nije prvi put da je Darko Kostić neko ko je hapšen. Moram da napomenem da je on već bio dobio nanogicu zbog se*sualnog uznemiravanja jednog tinejdžera i da je već faktički on povratnik u tome što radi. Nije ustanovljeno u ovom slučaju šta on radi sa mladićem. Priča se da su pili, da su koristili opijate, da je on iznenada nakon svega dečka zaključao, vezao ruke i počeo da ga bije.

To je inače i pričao taj mladić kojeg je policija pronašla. Inače, policiju je pozvao prijatelj oštećenog mladića, koji se nekako izvukao u toj halabuci, iskoristio prvu priliku da pobegne iz stana. Mene samo interesuje šta je Darko Kostić planirao da radi sa mladićem kojeg je zaključao i naravno osuđujem svaku vrstu nasilja. Nadam se da se on u ovoj situaciji šalio i da nije želeo da siluje mladića, ali vreme će pokazati svoje.

Žao mi je što je jedan vrhunski momak koji je mogao da ima dobru karijeru sebi dozvolio da bude nasilnik, pedofil i zlostavljač mladića. Napomenuću da je Darko prošle godine u junu bio osuđen na godinu dana kućnog pritvora sa elektronskim nadzorom. Neka ovo bude stav na ovu temu, a mi se vidimo za sedam dana u rubrici “Do koske sa Jovanom Jeremić” – dodala je Jovana Jeremić.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin