MODRA LEĐA, RUKA U GIPSU, HEMATOMI… Ovo su povrede koje je hirurg monstrum naneo svojoj supruzi, a sada se brani ćutanjem (FOTO)

Nikola Ostojić, hirurg sa VMA, brutalno je pretukao svoju suprgu I. O. pred njihovo troje maloletne dece i danas se ćutanjem branio pred tužiocem Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako “Blic” saznaje, nesrećna žena pretrpela je povrede uha, butine, slomljena joj je ruka i dva leva rebra.

 

Povrede koje je suprug naneo I. O.
Povrede koje je suprug naneo I. O.
Povrede koje je suprug naneo I. O.
Povrede koje je suprug naneo I. O.

Kako se vidi i na fotografijama, u pitanju su teške telesne povrede za koje suprugu Nikoli Ostojiću preti od dve do 10 godina robije.

.

Podsetimo, on je pre dva dana u porodičnom domu pištoljem brutalno pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede u vidu loma četiri rebra, nadlaktice, a nesrećna žena je imala brojne hematome po glavi.

Nesrećna žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Komšije su ranije ispričale da par nije delovao kao da se u kući odvija porodično nasilje.

– Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile – kažu komšije i dodaju da nisu videli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/