MLADOŽENJA REKAO “DA” MLADI, PA NAPRAVIO NEVIĐENI SKANDAL: Na neverovatan način otkrio gostima da mu ŽENA SPAVA S KUMOM

Organizatorke venčanja Bet i Džordžina iz Gločesteršajera tokom duge karijere susretali su se sa najrazličitijim sitiuacijama i okolnostima. I dok imaju mnoge lepe uspomene koje im bude posebne emocije, Džordžina je otkrila da je bila deo jedne svadbe koji nikad neće zaboraviti. Naime, koliko je bila šokantna situacija, svaki detalj ostao joj je u glavi.

Jedan od najbizarnijih incidenata koji joj se dogodio je bilo raskrinkavanje afere mlade i kuma i to od strane mladoženje na sam dan svadbe u svečanoj sali. Nesuđeni muž se osvetio svojoj nevernoj verenici i nepouzdanom kumu tako što je svima na venčanju otkrio da su imali intimne odnose.

Izdaju je objavio svim zvanicama podelivši fotografije mlade u ‘klinču’ s kumom pre nego što je s celom porodicom otišao sa svadbe.

Džordžina je rekla da je njegova porodica sve vreme znala, ali on je želeo da završi s venčanjem kako bi mlada morala da plati sve troškove.

U podcastu Džordžina je najavila da ima jednu priču da ispriča.

– Ne mogu ti reći ko mi je rekao jer mi nije dozvoljeno da ispričam priču, ali moram, svejedno ću je ispričati. Dakle, bilo je venčanje, mlada i mladoženja, venčali se, lepa ceremonija, seli su za svadbeni sto, pojeli hranu i krenuli su s govorom posle jela. Mladoženja ustaje i najavljuje kako upravo stižu neke koverte i zamolio je sve da ih otvore i kaže: ‘Da, na tim fotografijama mlada i kum imaju seks pa ću ja sada da odem’… Ispustio je mikrofon, i on i cela njegova porodica, koja je znala za to, su otišli jer su hteli da mlada plati sve troškove – ispričala je Džordžina ovu nesvakidašnju situaciju.

Venčanje, Crkveno venčanje
foto: Shutterstock
Bet je čudila i nije mogla da veruje da je mladina familija platila sve troškove svadbe, ali još jednom je dobila povrdu.

„Njena porodica je sve platila“, odgovorila joj je Džordžina.

„Karma je…“, dodala je Bet.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin