Mladoženja POBEGAO sa svadbe pola sata pre početka: Mlada se okrenula ka deverima i donela ŠOK odluku

Venčanje se ipak dogodilo, a što je još bizarnije, njemu su prisustvovali do kraja i svi svatovi sa mladoženjine strane

 

Mladoženja iz Indije pobegao je sa sopstvenog venčanja pola časa pre nego što će početi ceremonija.

 

Da nesreća bude veća, mladić nikom ni iz porodice nije rekao za svoju bizarnu nameru, pa je iznenađenje na licu mesta u Maharađpuru bilo za sve. O mladi da ne govorimo.

 

Ipak, ona se snašla. Posle početnog šoka i osvrtanja oko sebe da li je reč o skrivenoj kameri ili nečemu sličnom, devojka je donela neočekivanu i neuobičajenu odluku. U njoj joj je zapravo dosta pomogao jedan od prijatelja koji joj je predložio neobičnu stvar.

 

Mlada se potom kod prijateljica i rodbine raspitala ima li među deverima i gostima nekog slobodnog muškarca koji bi je oženio!

 

Jedan od devera istupio je napred i prišao mladoj zamolivši je za ruku, što je ona prihvatila bez reči iako čoveka nije ni poznavala pre ceremonije. Tako je njen prijatelj bio u pravu kada joj je rekao da je greota da sve sad propadne, kada se na licu mesta okupilo skoro 100 ljudi.

 

Venčanje se ipak dogodilo, a što je još bizarnije, njemu su prisustvovali do kraja i svi svatovi sa mladoženjine strane.

 

Tu nije bio kraj neobične priče iz Indije. Mladina familija podnela je tužbu protiv one od odbeglog mladoženje, iako su svi zajedno prethodne večeri pili i nazdravljali na venčanju.

 

Inspektor Šeš Narain Pandej otkrio je za tamošnje medije da je narednih dana imao pune ruke posla.

 

– Tužbu su podnele obe strane sa venčanja. Mladini su zahtevali da budu obeštećeni zbog početne propale svadbe, dok je mladoženjin otac podneo zahtev da ga policija proglasi nestalim i da se damo u poteru za njim – rekao je Pandej.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin