MLADOŽENJA otišao na cigaru, pa kod žbuna video mladu sa konobarom: O njegovoj reakciji se i danas priča

Usledila je neverovatna reakcija u sali
Kanađanin po imenu Vernon (26) imao je tu “sreću” da je otkrio sve “čari poverenja” u braku već prvog dana. Ujedno i poslednjeg.

Vernon je na Redditu opisao šta mu se desilo još na venčanju prošle godine kada je i pre prve bračne noći shvatio s kim ima posla.

Mladić je istakao da buduću suprugu kojoj ne želi ime da navodi upoznao na bizaran način, dok su se svađali u parku šetajući pse, tako da je još tada mogao da primeti njenu nestalnu prirodu.

“Zbližili smo se tokom ove pandemije. Bili smo oboje usamljeni, možda i malo uplašeni šta će nam svima sutrašnjica doneti, pa smo iz veze prebrzo odlučili da uđemo u brak.Ženu sam poznavao samo šest meseci pre braka. Iz ove tačke gledišta smatram da je jako dobro što nam se sve ovo dogodilo već na venčanju”, piše Vernon.

“Stao sam u dvorište kraj nekog žbuna, iza koga sam primetio da je neki par. Bilo mi je čudno jer se videlo da neko nosi nešto belo na sebi. Pomislio sam: ‘Nije valjda ova moja’. Tada sam je ugledao kako se dodiruje i ljubi sa konobarom. Otišao sam unutra kao da se ništa nije dogodilo” Može se reći da je naše upoznavanje išlo čudnim putem. Odmah mi je bilo jasno da je ona ‘vatrene’ prirode i da će biti lud zajednički život. Ono što nisam mogao da znam je da nije monogamna, što mi nije ni rekla. Tako se na venčanju dogodilo da sam izašao iz sale u kojoj nije bilo više od 20 gostiju napolje na cigaru. , napisao je Vernon.

Kada je došlo vreme za tortu, uredno je obavio i taj čin.

“Supruzi sam rekao da nas je epidemija pogrešno spojila, te da nismo jedno za drugo. Pozdravio sam konobara i zahvalio mu se što mi je odmah na početku braka pomogao da upoznam suprugu u drugom svetlu. Neki moji prijatelji su aplaudirali na to, kažu da tu rečenicu i danas prepričavaju svima.Želeo sam da ispoštujem sve goste, a ne da ih odmah teram kući.

Tek kada smo završili sa svim protokolarnim delovima venčanja, uzeo sam mikrofon u ruke. Izvinio sam se svima što sam ih doveo u neprijatnu situaciju, a najviše sam se izvinjavao sebi. Otišao sam kući, kao i svi gosti, dok je ona ćutala i gledala u pod. Razveli smo se u roku od nekoliko nedelja”, istakao je Vernon, koga je u komentarima mnogo ljudi pohvalilo što je ispao kulturan uprkos velikom šoku koji je doživeo tog dana.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin