Mladić viknuo “eeej”, Albanac izašao iz džipa i počeo da im puca u glave: Detalji užasa u Atini

Lekari se bore za život mladića, dok su njegovi brat i drug stabilno

 

 

Trojica mladića, rodom sa Krita, upucani su sinoć u Atini u naselju Gazi nakon, prema rečima svedoka, bizarne rasprave sa nepoznatim muškarcem.

 

Grčka policija traga za dvojicom državljana Albanije, koji su od ranije poznati policiji, zbog sumnje da su pokušali da ubiju trojicu momaka.

Prema rečima svedoka, žrtve su sa društvom stajali na ulici nedaleko od nekih barova, u trenutku dok su osumnjičeni prolazili džipom kraj njih. Jedan od mladića iz grupe je bio viknuo drugovima: “Eeeeej!”, nakon čega je osumnjičeni naglo zaustavio “range rover”, izašao sa ortakom i pitao: “Šta ti meni eeeeej?”.

 

Prema navodima očevidaca, mladići su pokušali da objasne da se nisu njima obraćali, te su trojica mladića i dvojica osumnjičenih krenuli ka džipu da naizgled mirno porazgovaraju. Međutim, u sledećem trenutku kreće fizički obračun, a potom je jedan od osumnjičenih izvukao pištolj i hladnokrvno pucao trojici momaka u glavu, što su snimile i kamere.

 

Zahvaljujući brzoj intervenciji oni su prebačeni živi u bolnicu, ali se za život jednog momka i dalje bore. On je tokom noći operisan i životno je ugrožen, dok su njegovi brat i drug, koji su takođe upucani, u teškom, ali stabilnom stanju.

 

Policija traga za osumnjičenim koji su, kako prenose grčki mediji, državljani Albanije. Prema pisanju Prototheme, “range rover” koji su vozili je navodno iznajmila jedna lizing kompanija.

 

Njime su napadači nakon pucnjave pobegli u nepoznatom pravcu.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin