Mladić rekao manijaku da ne dira devojčice, ovaj ga OŠAMARIO: Detalji DRAME na liniji 43 (VIDEO)

U subotu je na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u pravcu ka naselju Kotež, došlo do neprijatne situacije u kojoj je jedna osoba, kako tvrde pojedini građani, polno uznemiravala dve maloletne ženske osobe.

Kako se saznaje, M. I. (38) navodno se nepristojno približio putnicama, koje su potom htele da izađu iz autobusa. Jedan od mladića, koji je bio u autobusu, upozorio je na ponašanje M. I., koji mu je onda udario šamar.

Građani su tražili od vozača da zaustavi autobus, a M. I. su zadržali do dolaska policije koja je u rekordnom roku stigla na lice mesta.

Kako se saznaje, policija je obavila razgovor sa M. I. i mladićem M. N. (24), nakon čega je protiv M. I. podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

@ujedinjeninarodsrbije

Intervencijom građana u Beogradu na liniji gradskog autobusa 43 (danas) 29.10.2022 oko 17 časova zadržano je N.N. lice do dolaska policije! N.N. se sumnjiči za polno uznemiravanje prema dveju maloletnica! POLICIJA se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom… #UnS #UjedinjeniNarodSrbije

♬ original sound – Ujedinjeni narod Srbije-UNS

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin