Mladić iz BiH pištoljem prijetio Bečkoj porodici

Mladić iz Bosne i Hercegovine (19) sam se prijavio policiji nakon što je Tomas K. iz Beča u medijima objavio snimak kako mu ovaj mladi čovjek pištoljem prijeti, dok mu je porodica bila u kolima.

 

Sve se desilo još 3. januara kada je Tomas K. autom kretao ulicama Beča sa porodicom: dvoje djece i 73-godišnjom majkom. U jednom momentu, ispred njegovog automobila izleće mladić na elektičnom trotinetu i sekunda je falila da ga udari.

 

Kamera sa automobila Tomasa K. snimila je cijeli incident i sve što je uslijedilo: naime, mladić ostavlja skuter, prilazi vozaču i u jednom momentu vadi pištolj i prijeti mu!

 

Tomas K. je nakon svega odlučio da snimak objavi u medijima, a mladić je ekspreno pronađen nakon što ga je više ljudi prepoznalo. Riječ je o mladiću iz BiH, koji živi u Hernalsu. Na nagovor majke on je u pratnji porodice otišao u najbližu policijsku stanicu i predao se, prenose Nezavisne.

 

Rekao je da nije riječ o pravom pištolju, nego vazdušnom, koji mu je, u međuvremenu, ukraden. On je rekao da žali zbog cijelog incidenta.

 

Protiv njega je, uprkos kajanju, podnesena prijava zbog opasnih prijetnji.(RBSM-RADIO)

Pogledajte snimak:

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–       KLIKNI OVDJE        www.rbsm-serije.com

Pratite nas na       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin