MLADIĆ (23) NAKON SILOVANJA STARICE (93) UHAPŠEN NA GROBLJU: Detalji jezivog zločina u Leštanima, nesrećnu ženu pronašao unuk

Brzom i efikasnom akcijom police u Grockoj, S. Z. (23) uhapšen je u Leštanima zbog sumnje da je ušao u kuću starice (96)tražio joj novac, silovao nesrećnu ženu, a nakon toga pobegao!

 

Jeziv zločin dogodio se 7. maja oko podneva, kada je, kako se sumnja S.Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

– Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je napastvovao. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali i zglobovima.

 

Naime, sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

Poznanici starice su naveli da je nesrećnu ženu pronašao unuk.

 

– On je primetio premetačinu u kući, koju je napravio osumnjičeni razbojnik. Zatekao je baku u modricama, a bilo je i tragova krvi. On je podmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla u kuću – objašnjava izvor koji nije želeo da mu se objavljuje ime.

 

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da je odmah počela da radi na tom slučaju.

 

– Baka je rekla da joj je silovatelj pretio da će je ubiti ukoliko bude zvala policiju. Naravno unuka te pretnje nisu uplašile i slučaje zahvaljujući njegovoj prijavi rešen.

 

Prema mojim saznanjima silovatelj je uhapšen na groblju u Leštanima. Moram da pohvalim policiju koja je zaista brzo uhvatila silovatelja. Iskreno se nadam da će biti kažnjen tako da ne ugleda svetlost dana na slobodi – rekao je izvor.

 

Inače, baka je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada.(RBSM-RADIO)

Umka, uviđaj, policijski automobil, policija

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:             INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)