MLADA taman da baci BUKET zamahnula KO BESNA KOBILA kad na VRATA se POJAVI nezvani GOST zena UBLEDELA KO VAMPIR (VIDEO)

Stari narodni običaj koji se učestalio od davnina jeste da mlada posle zvanične ceremonije venčanja baca bidermajer. Taj specifičan buket cveća tradicionalno se baca preko glave, i to nasumično, a veruje se da će dama koja ga uhvati biti prva koja će se naredna udati. Žene koje hvataju bidermajer su slobodne, dakle bez bračnog partnera, a iz tog razloga i čekaju da uhvate taj buket cveća jasne simbolike.

Snimak kako jedna mlada baca bidermajer postao je viralan bukvalno preko noći. Na njemu se vidi kako se ona priprema za taj “podvig”, dok se istovremeno iza nje okuplja grupa žena koje nestrpljivo iščekuju koja će ga uhvatiti.

Trenutak iznenađenja bio je onaj kada je mlada u trenutku kada su svi iščekivali da će baciti buket najednom stala, okrenula se i došetala do uzbuđenih devojaka. Odmah potom pružila ga je u ruke jedne od devojaka dok je ona zbunjeno posmatrala šta se dešava. U njenim očima su zasijale suze, ali tu nije bio kraj. Iza nje se najednom stvorio mladić koji ju je potapšao po ramenu, a u trenutku kada se ona okrenula on je već kleknuo na jedno koleno ispred nje. Podigao je ruku ka devojci i uručio joj kutijicu u kojoj je bio verenički prsten.

Originalna prosidba bila je unapred osmišljen plan mlade i mladića koji je imao veliku želju da svoju devojku zaprosi na originalan način. Sve ostale devojke su u čudu posmatrale šta im se odvija pred očima, dok fotografi nisu znali šta pre da slikaju, da li trenutnu ili buduću mladu.

Snimak je podelio i @SrpskiInfoŠtab, a sa ovog naloga na Tviteru on je osvanuo pod nazivom:

– Sanjam ovakvu Srbiju, zemlju srećnih mladih ljudi –

– Ima toliko toga na svakom slavlju. Ne morate da sanjate, na svim svadbama su mlade podjednako srećne i vesele –

– Nemamo ni izbliza. Znate li koliko je neudatih i neoženjenih u Srbiji? Iznenadili biste se cifrom. Hiljade sela ne pamti kada je videlo svadbu poslednji put ili čulo plač novorođenčeta. Zato je moj san na mestu –

– Ovo je fenomanealna prosidba –

– Misilim da je klasična nameštaljka – ređale su se podeljene reakcije.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin