Mlada napravila CIRKUS od svadbe: Svi je gledali kako visi sa plafona, a sada pljušte prozivke (VIDEO)

Platforma je kablovima bila okačena o šinu na plafonu, a ceo mehanizam je izgledao poprilično komplikovano, grandiozno, a pomalo i opasno

 

Snimak sa jedne svadbe u Pakistanu postao je viralan zbog preterano teatralnog pokušaja mlade da uđe u salu, pa je sada mnogi ismevaju na mrežama.

Objavljen je na Tviteru i prikazuje svečanu salu punu svatova koji odjednom okreću pogled ka plafonu. Tamo je mlada visila u velikom “gnezdu”, nalik lusteru, koja se polako kretala ka sredini, dok je sa njom bio, pretpostavlja se otac.

Platforma je kablovima bila okačena o šinu na plafonu, a ceo mehanizam je izgledao poprilično komplikovano, grandiozno, a pomalo i opasno. Iako je mlada definitivno uspela da skrene pažnju na svoj ulazak, verovatno je preterala u tome, pa je pokupila brojne kritike u komentarima.

 

 

– Možda su venčanja jedan od načina da se proceni ko je oduvek želeo da bude filmska zvezda dok je odrastao, ali nikada nije dobio priliku. Da je Frojd živ,hvatao bi beleške – našalio se neko.

– Jednog dana će se pojaviti vest da se mlada povredila nakon pada iz korpe u sali za venčanje – napisala je druga osoba.

Čak je i korisnik koji je okačio video bio kritičan, napisavši: “Molim vas, nemojte da ovo počne da se radi”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin