Mlada glumica POGINULA na istom mestu kao i Toše Proeski: Majka joj posvetila reči koje su RASPLAKALE sve

Pokojna hrvatska glumica, Dolores Lambaša, plenila je lepotom, a njena glumačka karijera bila je u punom jeku u trenutku kada je tragično izgubila život.

Ona je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2013. godine kod Slavonskog Broda, na kom je poginuo i legendarni makedonski pevač, Toše Proeski.

Lambaša je povrede opasne po život zadobila u sudaru dva automobila, a auto u kom se ona nalazila vozio je njen kolega, glumac Stojan Matavulj. Glumica je, nakon udesa, imala povrede glave i karlice, kao i unutrašnje krvarenje abdomena. Povredama je podlegla u bolnici u Slavonskom Brodu, a u trenutku smrti je imala samo 32 godine.

Foto: Youtube/Printscreen/Denis Periša
Dolores u seriji

Matavulj je tada osuđen na godinu dana zatvora jer je, uprkos gustoj magli, vozio brzinom od 130km/h, ali je zbog dobroj vladanja pušten nakon osam meseci.

Stojan i Dolores su pre nesreće imali pozorišnu predstavu u Beogradu, a kada su se vraćali u Hrvatsku, odlučili su da posete Stojanovog prijatelja u Iloku. Kako se pisalo, tu su posetili i vinski podrum, a kako su bili pod uticajem alkohola i umorni, odlučili su da iznajme sobe u jednom tamošnjem hotelu i tu prenoće.

Ipak, nešto im nije dalo mira i iste večeri su odlučili da nastave put.

Nakon udesa, kako su tada svedoci pričali, Matavulj je prišao Dolores i dozivao je, ali je ona bila u nesvesti.
Vest o glumičinoj smrti potresla je čitav region, a posebno dirljiva je poruka koju joj je majka ispisala na grobu: “Ja sam neuništiv deo tebe satkan od niti koje vezuju, povezuju i obavezuju”.

Kada su je spuštali u grob svirala je pesma “Ne dirajte moju ljubav”.

Foto: Youtube/Printscreen/Denis Periša
Dolores u seriji

Osim po ulogama, Dolores je bila poznata i po burnom ljubavnom životu, uglavnom sa dosta starijim muškarcima.
Prva veza koja je izazvala veliku buru bila je ona sa glumcem Ivom Gregurovićem sa kojim je provela pet godina. Kada su počeli da se zabavljaju ona je imala 21 godinu, a on 49 godina, a mnogi su tada pričali kako ona Gregurovića samo koristi kako bi se probila u glumačkim vodama.

Odmah nakon ovog raskida, Lambaša je uplovila u romansu sa 30 godina starijim glumcem, Franom Lasićem.

Oni su zajedno proveli dve godine, a Frano je raskid, navodno, veoma teško podneo, naročito zbog toga što je glumica o svemu ljude obavestila putem svog Fejsbuka.

Nakon ovoga reporteri su je brzo otografisali sa 40 godina starijim Josipom Radekljakom, koji je bio u braku sa tragično nastradalom glumicom Enom Begović, sa kojom ima ćerku Lanu. Rastali su se u tišini i o tome nijedno od njih nikada nije govorilo u javnosti.

Dolores je zapažene uloge ostvarila u filmovima: “Verujem u anđele”, “Tumor” i “Pravo čudo”; ali i u serijama: “Ruža vjetrova”, “Zakon ljubavi”, “Najbolje godine” i drugim.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/