MITAR MIRIĆ SE TOLIKO NAPIO DA JE NAPRAVIO HAOS U APARTMANU: Probušio televizor, pa u njega sipao sok, a UJUTRU tek NAPRAVIO SKANDAL

Popularni pevač je pre nekoliko godina u Australiji napravio pravu havariju u apartmanu u kojem je odseo tokom turneje, pa je organizator hteo da otkaže sve koncerte.Ovaj događaj odigrao se pre nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol gotovo svakodnevno. Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen.

– Mitar je u to vreme umeo da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate – priča naš izvor blizak pevaču.

Sutradan, pevač je pozvao svog saradnika i obavestio ga da u stanu ne radi televizor.

– Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, doživeo je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan.

Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek – dodao je naš sagovornik i dodao:

– Jednom je seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert jr prekinut – završava naš izvor.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin