MISTERIOZNI mladić pati za devojkom UBIJENOM na Zvezdari: “Treći dan gledam u telefon i dalje te nema”

Devojka je sahranjena u svom rodnom selu u Vojvodini u prisustvu brojnih rođaka, prijatelja, komšija

Smrt studentkinje Ivane Krivokapić (26), koja je u subotu pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari u Begradu još uvek nije sasvim razjašnjena. Prvi rezultati obdukcije pokazali su da ona nije zadavljena i da na telu nema tragova nasilja, ali nije saopšteno od čega i kako je ona preminula.

Njena prerana smrt pogodila je sve one koji su je poznavali, a svi oni za nju imaju reči hvale, opisujući je kao dobru, pametnu, čestitu i nasmejanu osobu.

Ipak, jednu osobu je smrt Ivane naročito pogodila, a mladić, koji je poznavao I. K. i koji je sa njom išao na planinarenje ne prestaje da se oprašta od nje potresnim objavama na društvenim mrežama koje teraju suze na oči.

– Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno, kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko – napisao je ovaj mladić uz zajedničku fotografiju sa Ivanom.

Podsetimo, misteriozni mladić se i dan nakon tragične vesti o smrti devojke oglasio na Fejsbuku i Instagramu i uz zajedničke fotografije napisao “da ne može da veruje da se njoj to dogodilo”.

– Počivaj u miru moj lepi anđele – napisao je, između ostalog on.

Podsetimo, telo devojke na krevetu pronašla su njena braća u subotu ujutru. Oni su došli na poziv njenih roditelja jer im se nije javljala na telefon.

– Smrt devojke se i dalje vodi kao sumnjiva. Ono što je najviše zbunilo sve jesu modrice na njenom vratu, ali i to što je stan bio zaključan, a ključa nema, To upućuje na zaključak da je ona bila s nekim u stanu u trenutku smrti. Istraga je u toku i radi se na rasvetljavanju svih činjenica – kaže naš izvor.

Ono što je pobudilo dodatnu sumnju jeste i izjava komšinice, koja je ispričala da je u stanu devojke čula neku čudnu buku, kao da je imala gosta.

Devojka je sahranjena u svom rodnom selu u Vojvodini u prisustvu brojnih rođaka, prijatelja, komšija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin