MISTERIJA ukletog PUTA na KOJEM je POGUNUO TOŠE i DOLORES – Pojavljuju SE UTVARE i ljudi IMAJU HALUCINACIJE

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) stradala je u sredu ujutru u saoraćanoj nesreći na autoputu A3, kod Velike Kopanice, na deonici na kojoj je samo 60-tak kilometara dalje u smeru prema Zagrebu, 2007. godine pognuo makedonski pevac Toše Proeski.

Lambaša je samo posle nekoliko sati podlegla povredama zadobijenim u sudaru terenca “VW touareg” i kamiona italijanskih registarskih tablica. Vozila su se, nakon sudara, zabila u zaštitnu ogradu, a potom sletela u jarak. Hrvatski mediji podsećaju da je Proeski takođe poginuo u oktobru, pre šest godina, doduše, samo nekoliko dana ranije, ali u isto vreme – u rano jutro.

Stanovnici tu deonicu autoputa smatraju ukletom i za to krive “podzemne vode i mračne sile”, navodi hrvatski portal “24sata”. Tvrde da se upravo na tom mestu vozači žale na halucinacije i neobjašnjive pojave. Kao primer jednog od jezivijih događanja navode da je 1978. godine vozač na putu kraj Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom. Naglo je zakočio i iskočio iz auta kako bi podigao jastug sa bebom, ali je on nestao.

Portal piše da na toj deonici puta vozačima nisu neobični ni duhovi, a jedan od najčešćih koje vozači navodno sreću je neobrijani, odrpani muškarac koji paralelno sa autoputem vodi malog konja upregnutog u starinska kola. Pozivajući se na statistiku, portal piše da su se za poslednjih sedam godina na pomenutoj deonici dugoj oko 120 kilometara dogodilo 2.293 nesreće u kojima je poginulo 54 osoba, a da je 180 teško povređeno.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin