MISLITE DA PRAVILNO KORISTITE RUČKU U AUTOMOBILU? Šokiraćete se kada vidite koliko zapravo GREŠITE

Ako niste znali – grešite sve vreme.

Na društvenim mrežama često saznajemo skrivene funkcije stvari koje godinama pogrešno koristimo, a tako je jedna devojka nedavno otkrila i za šta zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora.

Korisnica @sanne_vberkel objavila je video na TikToku u kojem je pokazala kako se ručka u automobilu zapravo koristi, a njen snimak je sakupio više od 7,1 miliona pregleda šokiranih korisnika.

Video počinje s njom koja ručicu povlači iznad suvozačkog prozora pre nego što unutra okrene malu polugu unutra. Ova poluga zapravo drži ručku na mestu, što olakšava vešanje stvari.

Moramo istaći da ovo možda neće raditi za svaki automobil, ali vredi proveriti da li funkcioniše kod ručke vašeg automobila.

Brojni TikTok korisnici ostali su šokirani tom funkcijom priznajući da im to nikad ni ne bi palo na pamet, a brzo su u komentarima otkrili i da više nauče na društvenim mrežama nego u stvarnom životu. “Šta?! Kako to nisam shvatila za 42 godine života?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “TikTok me naučio više nego škola!”

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin